Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

ČL: CSKA bez Cauņas mēģinās pārtraukt sauso sēriju

ČL: CSKA bez Cauņas mēģinās pārtraukt sauso sēriju
CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis (pa kreisi)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgā C un D grupās tiks aizvadītas otrās kārtas spēles. Vai "PSG", "Benfica", "Bayern" un "Manchester City" izdosies turpināt labi iesākto turnīru un izcīnīt otrās uzvaras grupu turnīrā?! Kā veiksies Maskavas "CSKA", kas bez Aleksandra Cauņas savā laukumā uzņems "Viktoria"?

C grupa

Skaidrs, ka pie otrā panākuma, iespējams, tiks tikai viena komanda – "PSG" vai "Benfica", jo šovakar abas komandas tiksies savā starpā. "PSG" grupu turnīru pirms divām nedēļām iesāka teicami, viesos ar 4:1 sakaujot "Olympiacos", savukārt "Benfica" savā laukumā atstāja sausā "Anderlecht" (2:0).

"PSG" nāksies iztikt bez Havjera Pastores, savukārt Alekss, lai arī ir savainots, būs sastāvā, atklāja komandas galvenais treneris Lorāns Blāns. "Benfica" sastāvā atgriezušies Bruno Kortess un Nikola Gaitans, savukārt vēl vairāki spēlētāji (Rubens Amorims, Silvio un Eduardo Salvio) vismaz nedēļas nogalē pašmāju čempionātā nespēlēja.

Labākā noskaņojumā spēlei gatavojas "PSG", kas Francijas čempionātā sestdien ar 2:0 apspēlēja "Toulouse", savukārt "Benfica" savā laukumā nespēja apspēlēt "Beleneses".

Portugāļu kluba galvenais treneris Horhe Hesus norādījis: "Teorētiski, PSG ir mūsu grupas favorīti. Ar tiem spēlētājiem, kas viņiem ir, viņi var spīdēt ne tikai Francijas līgā, bet labi startēt arī Čempionu līgā. Šī būs smaga spēle, taču "Benfica" nekad nav mainījusi spēles stilu – vismaz ne tajos piecos gados kopš es esmu ar komandu."

Grupas otrajā spēlē tiksies "Anderlecht" un "Olympiacos" un kādai no komandām būs iespēja tikt pie pirmā panākuma.

D grupa

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA pēc kapitulācijas ar 0:3 pirmajā spēlē pret Čempionu līgas čempioni "Bayern" šovakar savā laukumā uzņems "Plzen", kas turnīru sāka ar identisku 0:3 pret "Manchester City". Cauņa gan komandai savainojuma dēļ nepalīdzēs līdz novembrim.

Pēdējā laikā CSKA klājies pagalam neveiksmīgi – trīs zaudējumi četros mačos, turklāt neveiksmju josla sākās tieši ar zaudējumu pret "Bayern". Pēdējais zaudējums piedzīvots sestdien Krievijas Premjerlīgā, kur ar 0:2 tika atzīts Groznijas "Terek" pārākums. Maskavas futbolisti nav guvuši vārtus jau 379 minūtes pēc kārtas. Sausā sērija 272 minūšu garumā bija arī ''Plzen", taču aizvadītās nedēļas nogalē tā tika pārtraukta un pašmāju čempionātā ar 2:1 pieveikta "Vysočina Jihlava".

Otrā grupas spēlē tiksies komandas, kas pirmajos mačos tika pie uzvarām – "Manchester City" un "Bayern". Minhenieši Vācijas Bundeslīgā aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja minimālu uzvaru pār "Wolfburg" (1:0), kamēr "City", lai arī spēles gaitā divreiz bija vadībā, ar 2:3 piekāpās "Aston Villa".

"Manchester City" galvenais treneris Manuels Pelegrini norādījis, ka komandu gaidāmajā mačā interesē tikai viens: "Zinām, ka "Bayern" ir spēcīgs, taču esam labā formā un varam izcīnīt punktus. Nedosimies laukumā ar domu par neizšķirtu – mēs tiksimies pēc uzvaras jau no spēles pirmās minūtes."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...


, 2013-10-02 11:18, pirms 11 gadiem
Bayern vs City būs vienīgā interesantā spēle šajā kārtā, tik garlaicīgas grupas 10 gadus nav redzētas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-02 12:30, pirms 11 gadiem
tu neesi kko saietojies? vinh paredz uvaru tipa bayern pastaritis? man smieki naak
RobisK rakstīja: domāju, ka City vairs neatļausies zaudēt vēl vienam pastarītim

paredzu 4-0 vai 3-0 uzvaru

Glory City!
, 2013-10-02 16:07, pirms 11 gadiem
aCop rakstīja: tu neesi kko saietojies? vinh paredz uvaru tipa bayern pastaritis? man smieki naak
Nu kā tu nesaproti, pašreizējie čempioni noteikti ir pastarīšu lomā un City, kas nekad no grupas nav izlīdis, ir favorīts
Pat pēc bukmeikeru koeficientiem redzi, ka pie City lielāks cipars, lielāks vienmēr nozīmē labāk, tātad uzvarēs
, 2013-10-02 19:56, pirms 11 gadiem
Uģisss rakstīja: Nu kā tu nesaproti, pašreizējie čempioni noteikti ir pastarīšu lomā un City, kas nekad no grupas nav izlīdis, ir favorīts
Pat pēc bukmeikeru koeficientiem redzi, ka pie City lielāks cipars, lielāks vienmēr nozīmē labāk, tātad uzvarēs
Paldies, ka mūs apgaismoji!
Es gan, kā cilvēks, kam patīk riskēt(braucu sabiedriskajā bez biļetes 4 pieturas uz nočņiku, ja Rubenis jau ribās), varētu Robim piedāvāt saderēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-02 23:10, pirms 11 gadiem
Robi ! Tavas zilas vafeles vienkārši tiek piesmietas etihad stadionā. Paprasi lai māte tev palasa pasaciņu pirms dodies gulēt, savādak murgi rādīsies
, 2013-10-02 23:42, pirms 11 gadiem
mm m uzvaeja ne? bayern bija venaks 100% un tas arii notika
Uģisss rakstīja: Nu kā tu nesaproti, pašreizējie čempioni noteikti ir pastarīšu lomā un City, kas nekad no grupas nav izlīdis, ir favorīts
Pat pēc bukmeikeru koeficientiem redzi, ka pie City lielāks cipars, lielāks vienmēr nozīmē labāk, tātad uzvarēs
"Olympiacos" futbolisti. Foto: EPA/Scanpix

''Aston Villa'' mājās zaudē ''Olympiacos'', ''Fiorentina'' izrauj uzvaru pār beļģiem

UEFA Eiropas Konferences līgā šovakar startēja pusfinālu dueļi. ''Aston Villa'' mājās cieta neveiksmi pret ''Olympiacos'', savukārt ''Fiorentina'' izrāva uzvaru savā laukumā pār ''Club Brugge''.
Mirklis pēc Roberta Andriha vārtu guvuma Romā. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Scanpix

Leverkūzenieši izcilo sezonu turpina ar Romas ieņemšanu Eiropas līgas pusfinālā

UEFA Eiropas līgas pusfināla pirmajās kaujās šīs sezonas spožākais klubs Leverkūzenes "Bayer" izbraukumā pārspēja (2:0) "Roma", bet Marseļas "Olympique" savā laukumā atspēlējās pret Bergamo "Atalanta" – 1:1.
Foto: IMAGO/pepphoto/Scanpix
5

Dortmundes "Borussia" savā laukumā pret PSG notur minimālu uzvaru

UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar 1:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain", iegūstot vienu vārtu pārsvaru pirms nākamnedēļas gaidāmās atbildes spēles Parīzē.