Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ronaldu: "Pierādījām, ka esam spēcīgāki par Dortmundi"

Ronaldu: "Pierādījām, ka esam spēcīgāki par Dortmundi"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Čempionu līgas pusfināla atbildes spēles starp Madrides "Real" un Dortmundes "Borussia" komandām (2:0, divu spēļu summā – 3:4, finālā iekļuva "Borussia"), komentārus sniedza abu komandu treneri un spēlētāji.

Krištianu Ronaldu, "Real" uzbrucējs: "Pirmā spēle izšķīra kopējo iznākumu, bet mēs šodien nodemonstrējām, ka esam komanda, kas varēja spēlēt finālā. Mēs neizmantojām iespējas, guvām vārtus pārāk vēlu. Skumji, ka Čempionu līga mums šogad ir beigusies. Taču mēs pierādījām, ka esam spēcīgāki par "Borussia", taču kā jau teicu – viss izšķīrās jau pirmajā spēlē."

Serhio Ramoss, "Real" aizsargs: "Cik sarūgtinoši! Taču tāds ir futbols... Jau Dortmundē mums bija jānospēlē tāpat kā šodien. Ļoti žēl, ka mēs neizmantojām tik daudz iespēju pirmajā puslaikā. Kopā ar līdzjutējiem pārdzīvojam par neveiksmi."

Djego Lopess, "Real" vārtsargs: "Man ir pretrunīgas sajūtas. Patiešām žēl, ka neizdevās tikt finālā. Komanda cīnījās līdz pēdējām sekundēm un bija tuvu savam mērķim, tomēr uzdevumu mēs neizpildījām. Zinājām, ka tas nebūs viegli. Iespējams, ka pietrūka vārtu guvuma jau pirmajā puslaikā..."

Kevins Groskroics, "Borussia" pussargs: "Madrides futbolisti mūs spieda un beigās arī divreiz iesita vārtus, taču mums ir lieliska komanda, kura pelnīti tika tālāk. Par finālu Vemblijā vēl nedomāju. Vispirms atzīmēsim tikšanu finālā, bet par pašu finālspēli padomāsim rīt."

Matss Hummels, "Borussia" aizsargs: "Mēs sapratām, ka atliks tikai "Real" iesist, kā viss stadions uzvilksies. Jutu, ka mēs kontrolējam spēles gaitu, taču viss gandrīz pavērsās pret mums pēc ceturtdaļfināla scenārija pret Malagu. Tikšana finālā – tas ir brīnumu brīnums, īpaši jau mums."

Jirgens Klops, "Borussia" galvenais treneris: "Zinājām, ka "Real" spēlēs agresīvi un pirmās 25 minūtēs centāmies to nepieļaut. Taču pēc tam, kad palaidām garām pāris labas izdevības, varam vainot tikai sevi, ka ļāvām "Real" atjaunot intrigu. Mūsu klubs strādā pēc sistēmas "viss iekļauts", tāpēc ar mums nav garlaicīgi. Nedēļas nogalēs spēlējam pret "Bayern". Mums ir viena brīva diena vairāk, tāpēc es neliegšu komandai iziet pilsētā un atzīmēt uzvaru. Pats palikšu viesnīcā, paņemšu kādu alu. Spēlētāji ir nopelnījuši svētkus. Varbūt tas nav pareizākais lēmums, zinot, ka mums gaidāma spēle pret "Bayern", kas mūs var pārmācīt, taču tādā gadījumā tas būs patīkamākais zaudējums, kādu varu iedomāties."

Žozē Mouriņju, "Real" galvenais treneris: "Mani spēlētāji atdeva visus spēkus. Ja gūtu vārtus ātrāk, mums būtu iespēja uzvarēt arī divu spēļu summā. Līdzjutēji mums ticēja līdz pat beigām, taču liktenis nebija lēmis... Vai palikšu Madridē arī nākamsezon? Iespējams, ka nē. Gribu būt tur, kur ļaudis mani vēlas redzēt. Mēs aizvadījām trīs labas sezonas Čempionu līgā, katru reizi būdami uzvarai tuvu, tuvu... Ceru, ka Madride nākotnē izcīnīs šo trofeju. "


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 10:46, pirms 11 gadiem
Nu jā Kristiān, bet tikai vienā spēlē diemžēl... Cik mums vēl gadi būs jāgaida, lai to fukin kausu atkal paceltu kāds no jums?
, 2013-05-01 10:48, pirms 11 gadiem
spēcīgāki tikai vienā spēlē!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 10:53, pirms 11 gadiem
Specīgāki vai vājāki, kāda tam vairs nozīme. Finālā spēlēs BVB nevis RM. Lai veicas BVB, būšu par viņiem. Vēsturei jāatkārtojas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: casiljas
, 2013-05-01 11:02, pirms 11 gadiem
kā man kaitina šitie...mēs bijām spēcīgāki, bet mums nenoveicās. Cik var?!?!
, 2013-05-01 11:07, pirms 11 gadiem
mēs bijām galvas tiesu pārāki, nekas, ka zaudējām, bet pierādījām, ka varam arī vinnēt, baigi noveicās viņiem, mūsu gols pirmajā spēlē - augstākā klase, precīzi šāvu tukšos vārtos - iesitu tāāādu golu, bet netikām tālāk
, 2013-05-01 11:08, pirms 11 gadiem
tāpat kā pirmajā spēlē borussia aizsardzībā bija lieliski, ko nevar teikt par RM. Jāarzīst, ka neprata apspēlēt borussia aizsardzību.. veiksme bija vot RM vārtusarga 3 izvilktie goli, nejau nu tas, ka jūs nemākat apspēlēt borussia aizsardzību...

uzvarēja stiprākais - šoreiz nu gan RM nebija pelnījuši tikt finālā
, 2013-05-01 11:09, pirms 11 gadiem
kraasutrepe rakstīja: Spēcīgākie tiek finālā.. Jūs tikāt??
Ne par šī brīža notikumiem, bet pagāšgad Chelsea bija stiprāka par abām FCB? Dafaq?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 11:14, pirms 11 gadiem
Kobe Bryant aka Melnā Mamba rakstīja: Ne par šī brīža notikumiem, bet pagāšgad Chelsea bija stiprāka par abām FCB? Dafaq?
bija, tajā spēlē bija. Es uzskatu, ka vienmēr uzvar tas, kurš uz attiecīgajām spēlēm ir bijis stiprāks
, 2013-05-01 11:14, pirms 11 gadiem
Spēcīgāki? Šīs komandas 4 reizes tikās šī gada čempionu līgā, drtumunde uzvarēja 2 reizes madride 1, vārtu attiecība 8-6 par labu dortmundei, kautkā negribas piekrist cr7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 11:19, pirms 11 gadiem
TSO brauc mājās, mēs tevi gaidam!
, 2013-05-01 11:25, pirms 11 gadiem
Žēl, ka Lewandowski neielika tos 2 100% momentus, tad diez ko CR7 būtu teicis.
, 2013-05-01 11:26, pirms 11 gadiem
Sasmīdināji Ronaldo
, 2013-05-01 11:27, pirms 11 gadiem
Idiots.
, 2013-05-01 11:36, pirms 11 gadiem
njaa,kautko tadu tik var Kristiine pateikt pec zāģi!

Butu speeciigaaki, buutu finaalaa!

Spanjiem šogad finals gar degunu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 11:41, pirms 11 gadiem
HA HA HA Ta Kristine gan ir reciiga! Labakais joks EVER!
, 2013-05-01 11:41, pirms 11 gadiem
CaptainJack rakstīja: Kristīne var paraudāt, tagad kepkām būs mierinājums - viņu varonis pateica, ka Reāls bija stiprāks, tas nozīmē ka vairāk maikas pirks un vēl nākamo sezonu cerēs, ka nu ''ŠOGAD IR MŪSU GADS'', kamēr patiesībā ČL izkritīs jau ceturdaļfinālā un Spānijas līgā paliks trešie aiz Atletico un Barselonas
Tieshi ta!
, 2013-05-01 11:47, pirms 11 gadiem
Lai arī esmu par Madridi, tomēr Dortmunde bija labāki, to nevar noliegt. Lai viņiem veicas finālā! Vismaz, cerams, ka Real būs zaudējuši čempioniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-01 11:50, pirms 11 gadiem
Lewandovski rakstīja: Kristīne, beidz raudāt!

Dortmunde uzvarēja summā un pelnīti ir finālā.


Tā jau nemaz nav raudāšana. Varu derēt, ja Dortmunde neiekļūtu finālā, tu ietu pie mammas paraudāt.
Bet jāatzīst ir, ka Madride kopsumā tomēr ir drusku labāka par Dortmundi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Dalabi 19
, 2013-05-01 11:57, pirms 11 gadiem
CaptainJack rakstīja: Es saprastu, ja rezultāts divu spēļu summā būtu neižskirts, tad varētu strīdēties, bet par kādu labāko būšanu var iet runa, ja viņi zaudēja 4-3 divu spēļu summā? Nav nekāds FIFA13, kur lielākie ''overall'' uzvar, šeit ir īstais futbols.
Nu es domāju vispār kā klubs pēdējos gados.
, 2013-05-01 11:58, pirms 11 gadiem
Come on, Ronlado! Tu to nopietni?! Beidzot ar ceturto piegājienu izdevās uzvarēt Dortmundi, pret kuru līdz šim nebija nekādu variantu, un tagad jau "spēcīgāki par "Borussia"? Tukša muca tālu skan. Labāk lai pasaka, ko viņš izdarīja, lai "Real" tiktu tālāk (neskaitot to "dāvanu" pirmajā mačā).
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.