Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas kausa finālu tiesās Aleksandrs Anufrijevs

Latvijas kausa finālu tiesās Aleksandrs Anufrijevs
Aleksandrs Anufrijevs
Foto: Māris Greidāns

Par Latvijas kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas finālspēles galveno tiesnesi nozīmēts Aleksandrs Anufrijevs. Turnīra izšķirošajā mačā 22. maijā Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" spēkosies FK ''Spartaks Jūrmala'' un FK ''Jelgava'' komandas.

Pašlaik 32 gadus vecajam Aleksandram Anufrijevam šis kā galvenajam tiesnesim būs pirmais Latvijas kausa izcīņas fināls karjerā. Iepriekš viņš kā papildu asistents aiz vārtiem un ceturtais tiesnesis jau piedalījies četrās Latvijas kausa izcīņas finālspēlēs.

Tiesneša karjeru Aleksandrs Anufrijevs sāka 2001. gadā, kad uzsāka apmācības tiesnešu iesācēju kursos pie Vladimira Bikova un Ādolfa Supes. Pirmās līgas čempionātā viņš debitēja 2005. gadā, bet debijai Virslīgas čempionātā kārta pienāca 2007. gadā spēlē starp FC Jūrmala un FC Daugava Daugavpils. Līdz šim viņš Virslīgā laukumā tiesājis 158 spēles, bet Pirmās līgas čempionātā – 181 maču.

Aleksandrs Anufrijevs kopš 2012. gada ir FIFA kategorijas tiesnesis. Viņš apkalpojis kopumā 36 UEFA turnīru spēles, bet nozīmīgākā no tām līdz šim bijusi 2014. gada Eiropas U-17 finālturnīra izšķirošā spēle kā ceturtajam tiesnesim.

LATVIJAS KAUSA IZCĪŅAS FINĀLA TIESNEŠU KOMANDAS SASTĀVS:
Galvenais tiesnesis – Aleksandrs Anufrijevs
Tiesneša asistents – Romāns Platonovs
Tiesneša asistents – Aleksejs Griščenko
Ceturtais tiesnesis – Eduards Borisevičs
Inspektors – Boriss Adjutovs
Papildu asistents – Aleksandrs Golubevs
Papildu asistents – Mareks Ķere
Delegāts - Arturs Gaidels

Izmantotie resursi:
Latvijas kausa izcīņas fināla tiesāšana...


, 2016-05-17 18:12, pirms 8 gadiem
Kopš 1992.gada LK finālus tiesāja Jevgeņijs Raihmans, Romāns Lajuks (x8), Vladimirs Direktorenko, Sergejs Braga, Andrejs Sipailo (x5), Vladimirs Osipovs, Vadims Direktorenko (x3), Andris Treimanis (x3).
, 2016-05-18 15:23, pirms 8 gadiem
Lai tiesā kaut Miķelis Rubenis !
Uz īpaši godīgu spēli varat necerēt, jo tās cena ir 350 000 EUR, jeb ceļazīme uz Eirokausiem !
Zinot LFF "virtuves darboņus"...
, 2016-05-18 18:00, pirms 8 gadiem
Tieši otrādi, eirokausu ceļazīmes jau sadalītas, un abas fināla dalībnieces ir jau eirokausos iekļuvušas. Tāpēc kausa finālā motivācija būs galvenokārt morāla: Spartaks gribēs tikt pie pirmās trofejas kluba vēsturē, savukārt jelgavnieki vēlēsies pierādīt, ka pie pēdējā mēneša neveiksmēm vainojams treneris, nevis spēlētāji.
No tiesnešiem, kas vēl nebija tiesājuši kausa finālu, reāli pretendenti, manuprāt, bija tikai divi: Golubevs un Anufrijevs. Man jau šķiet, ka pēdējā laikā vairāk kļūdu pieļāvis Anufrijevs, bet nav jau teikts, ka mans subjektīvais viedoklis ir tas pareizākais.
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.