Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Hščanovičs debitē MLS līgā

Aizvadītajā naktī savu debiju Ziemeļamerikas Augstākajā futbola līgā (MLS) piedzīvoja Latvijas futbolists Raivis Hščanovičs, kurš uz spēli pret Jaunanglijas "Revolution" iznāca "Toronto FC" sākumsastāvā, taču tas neglāba kanādiešus no zaudējuma – 1:4.

, 2010-04-11 09:55, pirms 15 gadiem
Man izskatījās, ka 1. un 3. gols uz Raivja sirdsapziņas. Iespējams, ka liela daļa vainas jāuzņemas centra aizsargiem, līnijā nospēlējot šādas ziepes nebūtu. Kopumā cienīgi. Strīmus MLS līgai var atrast? Vakar atradu tikai vienu un tas pats bija citai spēlei.
, 2010-04-11 10:25, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Man izskatījās, ka 1. un 3. gols uz Raivja sirdsapziņas. Iespējams, ka liela daļa vainas jāuzņemas centra aizsargiem, līnijā nospēlējot šādas ziepes nebūtu. Kopumā cienīgi. Strīmus MLS līgai var atrast? Vakar atradu tikai vienu un tas pats bija citai spēlei.
It kā laba sieniņa, bet jā, sava daļa vainas ir..
, 2010-04-11 10:39, pirms 14 gadiem
amerikaa futbols neesot populars, bet paskataties uz tribinem, gandriz tikpat ka eiropa......
, 2010-04-11 10:52, pirms 14 gadiem
hammerx rakstīja: amerikaa futbols neesot populars, bet paskataties uz tribinem, gandriz tikpat ka eiropa......
Tikai, ja vērīgāk apskatījies video, tad skatītāji bija sasēdināti vienā tribīņu pusē, otra puse (no kuras tika filmēts) + laukuma gali un "otrais stāvs", bija pārklāta ar baneriem.

Līdz ar to sanāk, ka 68.756 tūkstošu ietilpīgajā stadionā aizņemtas bija 12.798 tūkstoši vietas, kas, protams, nav maz, taču, salīdzinot ar citu sporta veidu līgām (tb, tām līgām ar kurām viņi tieši konkurē par skatītājiem), kas spēlē āra stadionos (MLB, NFL) apmeklētība ir visai niecīga.
, 2010-04-11 11:02, pirms 14 gadiem
04:07

izskatās ka arī Juri Miņinu mīl MLS līgā..
, 2010-04-11 11:03, pirms 14 gadiem
Raivis kļūdījās pie 1. un 3. gola, man arī tā šķiet. Bet nu vismaz tik rupjas kļūdas kā pārējos divos komandas biedri nepieļāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Lionels Mesi. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Mesi iesit divus tuvākajiem sekotājiem un triumfē MLS regulārajā sezonā

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi guva divus vārtus, palīdzot sevis pārstāvētajai Maiami "Inter" ar rezultātu 3:2 izcīnīt uzvaru pār Kolumbusas "Crew", tādējādi nodrošinot Floridas komandai MLS vairogu.
Simo Valakari. Foto: Riga FC
9

Valakari izvirzījies līderpozīcijā uz amatu Skotijas Premjerlīgas klubā

Skotijas vadošais medijs "The Courier" vēsta, ka par vadošo kandidātu uz Skotijas Premjerlīgas kluba "St. Johnstone" galvenā trenera amatu kļuvis "Riga" komandas vadītājs Simo Valakari.
Olivjē Žirū. Foto: AP/Scanpix

ASV senākajā futbola turnīrā "Open Cup" uzvar "Los Angeles"

LETA--AP. Par ASV senākā futbola turnīra - "Open Cup" - uzvarētājiem trešdien kļuva "Los Angeles" vienība, kas finālā ar 3:1 (0:0, 1:1) papildlaikā pārspēja Kanzassitijas "Sporting" komandu.