Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Terijs pēc zaudējuma pārspēļu finālā pamet "Aston Villa"

Terijs pēc zaudējuma pārspēļu finālā pamet "Aston Villa"
Džons Terijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Aston Villa" paziņojis, ka sadarbība ar slaveno angļu aizsargu Džonu Teriju pēc viena gada līguma beigām netiks turpināta.

"Esmu ļoti lepns, ka man bija iespēja spēlēt un būt kapteinim šajā lieliskajā un lielajā klubā," savā "Instagram" profilā rakstīja Terijs, kuram decembrī apritēja 37 gadi. "Vēlos pateikties galvenajam trenerim Stīvam Brūsam, kuram bija milzīga loma tajā, ka pievienojos "Aston Villa", un viņa vadībā iemācījos tik daudz, kas manā atmiņā paliks uz mūžu."

"Džons ir īsts līderis, un viņš deva visu un vēl vairāk, uz ko mēs bijām cerējuši," teikts kluba paziņojumā. "Būdams ārkārtīgi populārs un ietekmīgs ģērbtuvēs, viņš bija īsts komandas kapteinis un palīdzēja spēlētājiem izveidot neticamu saikni ar līdzjutējiem. Ceram, ka viņš šo laiku "Aston Villa" atcerēsies ar patīkamām atmiņām, un vēlam viņam visu to labāko karjeras turpinājumā."

Visu profesionālo karjeru piederējis Londonas "Chelsea", šo sezonu Terijs pavadīja Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā un aizvadīja 35 spēles, kā arī guva vienus vārtus. "Aston Villa" ar 83 punktiem 46 spēlēs ieņēma ceturto vietu un cīņu par atgriešanos Premjerlīgā turpināja pārspēlēs. To pusfinālā "Aston Villa" ar 1:0 un 0:0 uzveica "Middlesbrough", bet finālā Vemblijā vairāk nekā 85 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ar 0:1 piekāpās "Fulham".

Izmantotie resursi:
https://www.avfc.co.uk/News/2018/05...
https://www.instagram.com/p/BjaKQgM...


, 2018-05-31 01:43, pirms 6 gadiem
Leģendārs spēlētājs. Domāju, ka Anglijā visticamāk nepaliks. Nebrīnīšos, ja līdzīgi kā Rūnijam būs piedāvājumi pārcelties uz MLS.
, 2018-05-31 10:22, pirms 6 gadiem
Visdrīzāk ka MLS. Iespējams ka viņš vēl velk Eiropas top līgu līmeni, bet 37 gadi tomēr...
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.