Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Morinju atkal par tiesnešu apspriešanu būs jāatbild FA priekšā

Morinju atkal par tiesnešu apspriešanu būs jāatbild FA priekšā
Žuzē Morinju
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija savā mājaslapā paziņoja, ka Mančestras "United" galvenajam trenerim Žuzē Morinju izvirzīta apsūdzība par tiesnešu darba komentēšanu un ka viņam ir iespēja līdz pirmdienai iesniegt savu skaidrojumu.

Portugāļu speciālists asociācijas uzmanību izpelnījās ar komentāriem pirms 17. oktobra spēles pret "Liverpool", kurā Mančestras "United" izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0.

"Domāju, ka Teilora kungs ir ļoti labs tiesnesis, bet domāju, ka viņam būs ļoti grūti parādīt labu sniegumu "Anfield" stadionā, jo uz viņu tiek izdarīts pārāk liels spiediens," pirms gaidāmā mača sacīja Morinju. "Patiešām nevēlos pārāk daudz sacīt šajā sakarā. Man ir savi uzskati, bet esmu saņēmis mācību – ja vēlaties to tā nosaukt -, tiekot pārāk bieži sodīts par maniem vārdiem par tiesnešiem."

Aizvadītajā spēlē Entonijs Teilors parādīja četras dzeltenās kartītes – visas Mančestras "United" futbolistiem. "Vai drīkstu runāt par tiesnesi, netiekot sodīts?" pēcspēles preses konferencē pie kluba preses sekretāra vērsās Morinju, saņemdams apstiprinošu atbildi. "Viņš aizvadīja labu spēli, un esmu priecīgs par viņu, jo cilvēki uz viņu izdarīja lielu spiedienu un bija ļoti grūti parādīt labu sniegumu, kādu viņš arī parādīja."

Izmantotie resursi:
Manchester United manager Jose Mourinho charged...
https://www.theguardian.com/footbal...


, 2016-10-27 18:30, pirms 8 gadiem
Un ko tur Maurs kko sliktu pateica? Kkā bišk smieklīgi tas liekas no FA puses.
, 2016-10-27 18:31, pirms 8 gadiem
Pasakaini interesants raksts. IZniekoju 30 sekundes savas dzīves un vēl 15 rakstot šo komentāru
, 2016-10-27 19:56, pirms 8 gadiem
FA laikam domā, ka ar tiesnešu apspriešanas tabu kaut kas mainīsies?! Ja tas notiks, tad ne uz labo pusi.
, 2016-10-27 21:04, pirms 8 gadiem
djimanti rakstīja: Un ko tur Maurs kko sliktu pateica? Kkā bišk smieklīgi tas liekas no FA puses.
Šoreiz neko dižu protams nepateica, bet viņam jau kādu laiku ir bans iepīkstēties par tiesnešiem gan pirms, gan pēcspēles preses konferencēs.
Tā ka apsūdzība drīzāk ir nevis par to KO pateica, bet ka vispār kaut ko pateica. Tapēc jau viņš arī pat speciāli paprasīja tajā intervijā vai drīkst vispār kaut ko komentēt. (Cik atceros)
, 2016-10-27 23:22, pirms 8 gadiem
yuka rakstīja: Šoreiz neko dižu protams nepateica, bet viņam jau kādu laiku ir bans iepīkstēties par tiesnešiem gan pirms, gan pēcspēles preses konferencēs.
Tā ka apsūdzība drīzāk ir nevis par to KO pateica, bet ka vispār kaut ko pateica. Tapēc jau viņš arī pat speciāli paprasīja tajā intervijā vai drīkst vispār kaut ko komentēt. (Cik atceros)
Tas teikums vien nozīmēja, ka nebij apmierināts ar zebru darbu
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.