Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Liverpool" leģenda Džerards nākamsezon trenēs kluba U18 komandu

"Liverpool" leģenda Džerards nākamsezon trenēs kluba U18 komandu
Stīvens Džerards
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Liverpool" savā mājaslapā oficiāli paziņoja, ka vasarā par U18 komandas galveno treneri kļūs Stīvens Džerards. Viņš amatā nomainīs Nīlu Kričliju, kurš pārņems U23 vienību.

"Līdz šim esmu izbaudījis darbu akadēmijā un jūtu, ka no treneriem jau esmu ļoti daudz iemācījies," kluba mājaslapā citēts Stīvens Džerards, kuram maijā apritēs 37 gadi. "Pēc sarunas ar Aleksu [Ingltorpu, akadēmijas direktoru] jūtam, ka man ir pienācis laiks spert soli augstāk un pašam vadīt komandu."

"Nīls ar U18 vienību ir paveicis fantastisku darbu, tādēļ ceru, ka varēšu turpināt viņa iesākto, iedrošinot un sagatavojot spēlētājus U23 un vēlāk arī galvenajā komandā," Džerards turpināja.

Spēlētāja karjeras laikā Džerards Liverpūles klubā aizvadīja 710 spēles, guva 186 vārtus un palīdzēja tam izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju, UEFA kausu un UEFA superkausu. Anglijas izlasē Džerards aizvadīja 114 spēles un guva 21 vārtus. Profesionālo karjeru fanu mīlulis pabeidza MLS klubā Losandželosas "Galaxy".

Izmantotie resursi:
Steven Gerrard to take over as LFC's U18s...


Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.