Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Chelsea" pagarina līgumu ar komandas kapteini Teriju

"Chelsea" pagarina līgumu ar komandas kapteini Teriju
Džons Terijs
Foto: PA Wire/Press Association Images

Anglijas futbola Premjerlīgas līdervienība Londonas "Chelsea" šodien paziņoja par līguma pagarināšanu ar komandas kapteini Džonu Teriju. Jaunā vienošanās noslēgsies pēc 2015./16. gada sezonas.

34 gadus vecais angļu centra aizsargs Džons Terijs "Chelsea" sastāvā debitēja 1998. gadā un šajā komandā ir pavadījis visu savu profesionāļa karjeru. Kopš tā laika Terijs ir piedalījies 661 spēlē un izcēlies ne tikai ar pārliecinošu sniegumu aizsardzībā, bet arī ar labu pieslēgšanos standartsituācijām – centra aizsarga rēķinā ir 63 vārtu guvumi.

Londonas kluba galvenais treneris Žuzē Mourinju šīs sezonas gaitā jau izteicās, ka Terijam ir garantēts līguma pagarinājums, un šodien Londonas klubs oficiāli paziņoja, ka jaunā vienošanās ar angļu aizsargu ir līdz 2015./16. gada sezonas beigām (iepriekšējais līgums bija līdz šīs sezonas izskaņai). "Jaunais līgums nav kā pateicība (par iepriekš paveikto) - Džons joprojām turpina demonstrēt labu sniegumu. Viņš ir augstākā līmeņa aizsargs," sacīja Mourinju.

Ar Teriju sastāvā "Chelsea" ir izcīnījusi trīs Premjerlīgas titulus, piecus FA kausus, trīs Līgas kausu un pa reizei uzvarējusi UEFA Čempionu līgā un Eiropas līgā. Šosezon Londonas klubs ar 67 punktiem ieņem pirmo vietu Premjerlīgā (otrā vieta atpaliek par sešiem punktiem) un ir izcīnījis Līgas kausu, bet no Čempionu līgas izstājās jau astotdaļfinālā, zaudējot Francijas čempionei PSG.

Par jaunu līgumu šodien ziņoja arī Parīzes klubs – līdz 2018./19. gada sezonas beigām pagarināts līgums ar brazīliešu aizsargu Markinjušu. 20 gadus vecais futbolists PSG pievienojās 2013. gadā un kopš tā laika ir izcīnījis četras trofejas parīziešu sastāvā – divreiz uzvarēts Francijas Superkausa izcīņā un pa reizei arī "Ligue 1" un Francijas kausā.

Markinjušs šosezon ir piedalījies 27 PSG spēlēs, 25 reizes ejot laukumā starta sastāvā. "Ligue 1" Parīzes klubs ir vadībā ar 59 punktiem 30 spēlēs, apsteidzot "Lyon" tikai par vienu punktu. Čempionu līgas ceturtdaļfinālā PSG cīnīsies ar spāņu "Barcelona".

Izmantotie resursi:
Home | Official Site | Chelsea Football Club
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2015-03-26 20:20, pirms 9 gadiem
Lieliska ziņa!
, 2015-03-26 20:29, pirms 9 gadiem
Savādāk nemaz nevarēja būt! Savukārt Ake izīrēts uz mēnesi labi pazīstamajam Reading kur jau Chalobah spēlē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-26 23:17, pirms 9 gadiem
Chelsea besi... kapteinja del un ipasnieka nacionalitates del?
Wtf???
Vari ludzu savu stulbumu izpaust plasak?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-26 23:42, pirms 9 gadiem
kaa jau baneri jebkuraa Chelsea speelee veesta-Terry legend,neaizvietojams un neaizmirstams taapat kaa Pujols Barcas liidzjuteejiem
, 2015-03-27 00:05, pirms 9 gadiem
Amm tatad tev nepatik krievi un zile kaut gan tikai krievi izdomaja homoseksualistus sauktpar zilajiem
Zel... trollismam un debilismam ir tik daudz atbalsta...
Kamer kritikai pascienai un saprassanai tik maz... atvainojos par turpinajumu mans stulbais telefons nesaprot ka gribu dzest tekstu! kritikai pascienai un
, 2015-03-27 00:09, pirms 9 gadiem
Argumenti?
, 2015-03-27 01:09, pirms 9 gadiem
arvids1991 rakstīja: Argumenti?
ko tu tam jautriitim veel kaut ko argumenteet prasi,kaarteejais Robja paveid,kas neko citu kaa ignore nav pelniijis
Bukajo Sakā un Martins Edegors. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
6

"Arsenal" uzvar rezultatīvā derbijā, trīs punkti arī Mančestras "City"

Anglijas futbola Premjerlīgā "Arsenal" guva svarīgu 3:2 uzvaru pār savu principiālo pretiniece "Tottenham", uzvarot Ziemeļlondonas derbijā. "Arsenal" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, taču mača izskaņā tāpat bija spiesta satraukties par uzvaras nosargāšanu. Savukārt Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Nottingham".
Noni Madueke. Foto: Reuters/Scanpix
1

''Chelsea'' atspēlējas no 0:2 un tiek pie punkta Birmingemā pret Villa

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Londonas ''Chelsea'' otrajā puslaikā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu Birmingemā pret vietējo ''Aston Villa'' – 2:2.
Brunu Fernandišs. Foto: AFP/Scanpix

MU izsēj uzvaru pār ''Burnley'', Īsaks un Gordons nokārto ''Newcastle'' panākumu

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Mančestras ''United'' mājās izsēja uzvaru pār Bērnlijas futbolistiem. Citā mačā Aleksandra Īsaka un Entonija Gordona duets nokārtoja graujošu Ņūkāslas ''United'' uzvaru.