Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

MU piedāvā 30 miljonus par Ereru, "Arsenal" mērķis Gilavogī dosies uz "Atletico"

MU piedāvā 30 miljonus par Ereru, "Arsenal" mērķis Gilavogī dosies uz "Atletico"
Anders Erera pret Andresu Injestu
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" piedāvāja 30 miljonus eiro par Bilbao "Athletic" pussargu Anderu Ereru, taču baski nevēlas spēlētāju pārdot. Tikmēr kārtējais centra pussargs gar degunu aizgāja Londonas "Arsenal" - Žozuā Gilavogī izlēma karjeru turpināt Madrides "Atletico".

Mančestras "United" starpsezonā mēģināja iegūt "Barcelona" pussargus Tjagu Alkantaru un Fransesku Fabregasum bet transfēru perioda izskaņā ir pievērsusi uzmanību Bilbao "Athletic" centra pussargam Anderam Ereram, kuram pirms divām nedēļām apritēja 24 gadi. Bilbao kluba prezidents Hosē Urutija apstiprināja, ka ir saņēmis 30 miljonus vērtu piedāvājumu, tiesa, neapstiprināja, ka to izdarīja "United". Baski noraidīja piedāvājumu par Ereru, kura līguma izpirkuma summa ir par sešiem miljoniem lielāka.

"Katram, kurš vēlas izbeigt līgumu, ir jāizrāda vēlme aiziet, taču Andera gadījumā tā nav bijis. Nav svarīgi, ka piedāvājums nesasniedza līguma izpirkuma maksas lielumu. Ja tas notiks un spēlētājs vēlēsies doties prom, tad diskutēsim," teica Urutija. Arī "Athletic" galvenais treneris Ernesto Valverde pēc zaudējuma Madrides "Real" (1:3) sacīja, ka, viņaprāt, Erera paliks komandā: "Neesmu runājis ar spēlētāju, taču atkārtošu, ka negaidu, ka klubs rīt veiks kādus transfērus. Vēlos, lai Anders paliek ar mums, un domāju, ka tieši tā arī notiks. Kāpēc domāju, ka viņš paliks? Grūtāk būtu paskaidrot, kāpēc domāju, ka viņš varētu aiziet."

"Viņa atstāšanai ārpus pamatsastāva nav nekādas saistības ar piedāvājumu no "United". Atstāju viņu ārpus sastāva, jo izvēlos spēlētājus, kuri, manuprāt, labāk atbilst spēlei," Valverde turpināja. Gaidītā centra pussarga joprojām nav arī Londonas "Arsenal". Pēdējās dienās tika runāts, ka "Arsenal" jaunākā prioritāte ir nepilnus 23 gadus vecais Francijas izlases pussargs Žozuā Gilavogī. Viņš visticamāk, karjeru turpinās Madrides "Atletico", kur viņam jau ir paredzēta medicīniskā apskate. "St.-Etienne" galvenais treneris Kristofs Galtjē apstiprināja, ka Gilavogī dosies uz Spāniju, bet līgums vēl neesot noslēgts.

Tikmēr "Arsenal" ir tuvu īres līgumam ar nepilnus 28 gadus veco "Palermo" vārtsargu Emiljāno Vivjāno, kurš savulaik tika uzskatīts par ļoti perspektīvu, tomēr karjeras attīstību ieteikmēja smags savainojums. Savukārt "St.-Etienne" savā mājaslapā paziņoja, ka ir panākusi vienošanos par "Rennes" turku uzbrucēja Mevlita Erdinča iegādi, kā arī "Nancy" pussarga Joana Mollo īri ar iespēju izpirkt viņa līgumu. Kā vēsta Spānijas prese, transfēru perioda pēdējās dienās ir izteikti divi piedāvājumi par Madrides "Real" uzbrūkošo pussargu Mesutu Ezilu. Viens esot no Francijas čempiones PSG, bet otrs - no Anglijas Premjerlīgas. "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti šodien pavēstīja, ka ir priecīgs par to, ka Ezils nav apmierināts ar savu lomu komandā: "Tas ir normāli, ka Ezils nav priecīgs. Man nepatīk spēlētāji, kuri ir priecīgi atrasties uz rezervistu soliņa."

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Sport : toutes les actualités sur l'EQUIPE...
Actualités en direct et info en continu -...


, 2013-09-01 18:43, pirms 11 gadiem
Par Ozilu intereseeja MU un buutu ljoti interesanti redzeet vinju EPL.
, 2013-09-01 18:59, pirms 11 gadiem
Vajag financial fair-play sakārtot, jo citādi 30 milj. par spēlētāju, kuru man šķiet retais zina vai ir pamanījis (ja vienīgi nav La Liga fanāts) ir diezgan smieklīgi. Pagaidām Roberts Soldado rāda ļoti pelēcīgu sniegumu, uzbrucējs, kurš maksā 30milj, bet neko pats nav izveidojis šosezon. Tas liek tomēr aizdomāties.
, 2013-09-01 19:26, pirms 11 gadiem
Tad Beils ir oficiāli pievienojies RM vai nav?? neko saprast nevar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-01 22:11, pirms 11 gadiem
Sharps rakstīja: Vajag financial fair-play sakārtot, jo citādi 30 milj. par spēlētāju, kuru man šķiet retais zina vai ir pamanījis (ja vienīgi nav La Liga fanāts) ir diezgan smieklīgi. Pagaidām Roberts Soldado rāda ļoti pelēcīgu sniegumu, uzbrucējs, kurš maksā 30milj, bet neko pats nav izveidojis šosezon. Tas liek tomēr aizdomāties.
Interesanti kā gan FFP mainītu to vai United maksātu 30M par Hereru?
Un vai tiešām tu par spēlētāju sāc spriest pēc 3 aizvadītām spēlēm?
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.