Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Almeida dodas uz "Besiktas", Demičelis - uz "Malaga"

Almeida dodas uz "Besiktas", Demičelis - uz "Malaga"
Ugo Almeida
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas Superlīgas futbola klubs Stambulas "Besiktas" turpina aktīvi iepirkties: nupat uz trim gadiem noslēgts līgums ar vēl vienu Portugāles izlases spēlētāju, Brēmenes "Werder" uzbrucēju Ugo Almeidu. Pārejas summa tiek lēsta divu miljonu eiro apmērā. Tikmēr Minhenes "Bayern" argentīniešu aizsargs Martins Demičelis uz īres līguma tiesībām nākamos sešus mēnešus spēlēs Spānijas augstākās līgas klubā "Malaga".

Jau ziņojām, ka ceturdien "Besiktas" vienojās ar Simau, bet šodien oficiāli apstiprināts trīs gadu līgums ar 26 gadus veco Ugo Almeidu. Uzbrucējs piekrita turku komandas piedāvājumam pēc tam, kad "Werder" nespēja izpildīt portugāļa algas prasības. Šī sezona Brēmenei iesākusies pagalam neveiksmīgi, Bundeslīgā komanda ieņem vien 14.pozīciju, bet pēc izstāšanās no Eirokausiem kluba sporta direktors Klauss Alofs paziņoja, ka ziemas transfēru periodā gaidāmas "nopietnas izmaiņas sastāvā". "Werder" komandā Almeida ieradās 2006.gadā, līdz šim gūstot 63 vārtus 176 Bundeslīgas spēlēs.

Pēc izkrišanas no "Bayern" pamatsastāva un nesaskaņām ar galveno treneri Luisu van Gālu klubu nolēmis nomainīt Martins Demičelis, kuru uz nākamo pusgadu izīrēs spāņu "Malaga" vienībai. "Jā, vienošanās ir noslēgta. Ģērbtuvēs jau atvadījos no komandas, kurā aizvadīju septiņus neaizmirstamus gadus," vācu izdevumam "Bild" šodien atklāja argentīniešu aizsargs. Pagaidām Vācijas čempione "Bayern" nekādu oficiālu paziņojumu nav sniegusi, taču "Bild" vēsta, ka šīs sezonas beigās "Malaga" varēs izpirkt Demičeļa līgumu par trim miljoniem eiro, tiesa, ja komanda saglabās vietu Spānijas augstākajā līgā. Pašlaik "Malaga", kuru vada bijušais Madrides "Real" galvenais treneris Manuels Pellegrīni, atrodas tikai 18.vietā jeb izkrišanas zonā.

Izmantotie resursi:
AFP
bild.de


, 2010-12-24 16:57, pirms 13 gadiem
besiktas nauda paradijusies, basketbolaa-aiversons!futbolaa arii vaac labus speletajus
, 2010-12-24 17:10, pirms 13 gadiem
Almeida par 2milj.a Rudņevu pa 5? neloģiski
, 2010-12-24 17:15, pirms 13 gadiem
neoxeo rakstīja: Almeida par 2milj.a Rudņevu pa 5? neloģiski
Loģiski gan. Paskaties vecumus un potenciālus.
, 2010-12-24 17:16, pirms 13 gadiem
Beidzot Demičelim sen gaidītais pazeminājums, nesaprotu, kā šitais raklis tik ilgi turējās sastāvā. WC viņš vispār izskatījās nožēlojami.
, 2010-12-24 17:18, pirms 13 gadiem
Nu Besiktas turpina skaļi papildināties. Es cerēju, ka Almeida paliks kādā no TOP4 līgām, bet tā nenotika. Tomēr turkiem tas ir kārtējais grandiozais ieguvums. Transfēros viņi skaļi, visskaļākie pagaidām. Lai veicas Almiedam Turcijā, Vācijā bija zvaigzne. Ivanovs vismaz dabūs uzspēlēt pret baigiem portugāļu meistariem.

Un par Demikeli - tas jau bija gaidāms. Brīnījos, kāpēc vasarā jau nenomainīja klubu, ja reiz nevarēja satikt ar van Gālu. Zinot Tevezu, var teikt, ka argentīnieši nepacieš nepatiku pret sevi. Tas pats ar Demikeli. Lai veicas Spānijā, La Liga līmenim viņš, protams, būs atbilstošs. Varbūt pat labāk abām pusēm.
, 2010-12-24 17:18, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Beidzot Demičelim sen gaidītais pazeminājums, nesaprotu, kā šitais raklis tik ilgi turējās sastāvā. WC viņš vispār izskatījās nožēlojami.
Par WC nevar piekrist.
, 2010-12-24 17:21, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Par WC nevar piekrist.
Pavēro kādas epizodes vēlreiz, viņu tur apspēlēja kā bērnu. Argentīnas labais aizsardzības flangs bija ļoti vājš. Ne par velti Maradona vēlāk Demičeli nomainīja pret Burdisso.
, 2010-12-24 17:50, pirms 13 gadiem
Demikelis nav vienigais , kurš pametis Minheni!! Van Gaals nolemis nomainit pusi aizsardzibas un pardoti tiks ari Bragfields un van Buitens!!
, 2010-12-24 17:59, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Pavēro kādas epizodes vēlreiz, viņu tur apspēlēja kā bērnu. Argentīnas labais aizsardzības flangs bija ļoti vājš. Ne par velti Maradona vēlāk Demičeli nomainīja pret Burdisso.
kaut ko būsi sajaucis, Demikelis ir centra aizsargs.
, 2010-12-24 18:27, pirms 13 gadiem
Demikelim beidzot pelnīta "trimda". Žēl būs šķirties no van Buitena, bet tā vajag. Diemžēl beļģis ir par lēnu. Čempionu aizsardzībai jābūt čempionu cienīgai.

P.S.- Almeidam, tas izskatās pēc "paaugstinājuma", vismaz finansiālajā ziņā jau nu noteikti.
, 2010-12-24 18:37, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Pavēro kādas epizodes vēlreiz, viņu tur apspēlēja kā bērnu. Argentīnas labais aizsardzības flangs bija ļoti vājš. Ne par velti Maradona vēlāk Demičeli nomainīja pret Burdisso.
Demičelis tiešām ir centra aizsargs, turklāt PK2010 nospēlēja visas 5 spēles (pilnas). Tikai galīgs dulburis liktu viņu pozīcijā, kurā viņš visdrīzāk nekad nav spēlējis. Neatceros, ka Maradona ko tādu būtu darījis. Tu noteikti jauc Demičeli ar Gutjeresu.
, 2010-12-24 18:59, pirms 13 gadiem
besiktas

- almeida -
simao - guti - quaresma

nu sjiem 4 jau vajadzetu beidzot uzlabot sniegumu.. vietu tabulaa!

ps: vispar nesaprotu ko simao tur pazaudeja.. ar parejiem 3 skaidrs..

nauda? vieniigais izskaidrojums.. kas vinjam Madride nepatika?
, 2010-12-24 19:28, pirms 13 gadiem
Almeida bija labs arī Werder,domāju,ka vajadzēja censties paturēt!
Cerams,ka Deikelim vismaz tur klāsies vieglāk un saņemsies ar.
, 2010-12-24 19:42, pirms 13 gadiem
realmadrid7 rakstīja: besiktas

- almeida -
simao - guti - quaresma

nu sjiem 4 jau vajadzetu beidzot uzlabot sniegumu.. vietu tabulaa!


ps: vispar nesaprotu ko simao tur pazaudeja.. ar parejiem 3 skaidrs..

nauda? vieniigais izskaidrojums.. kas vinjam Madride nepatika?
Atletico negribēja pagarināt līgumu ar Simao tpc nekas cits viņam nēatlika kā doties citur
, 2010-12-24 20:50, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Demičelis tiešām ir centra aizsargs, turklāt PK2010 nospēlēja visas 5 spēles (pilnas). Tikai galīgs dulburis liktu viņu pozīcijā, kurā viņš visdrīzāk nekad nav spēlējis. Neatceros, ka Maradona ko tādu būtu darījis. Tu noteikti jauc Demičeli ar Gutjeresu.
Demikelis gan labajā malā nespēlēja, bet gandrīz katrā spēlē izpildījās ar to, ka varēja komandai vismaz vienus vārtus maksāt, ļoti nedroši spēlēja.
, 2010-12-25 01:44, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Demičelis tiešām ir centra aizsargs, turklāt PK2010 nospēlēja visas 5 spēles (pilnas). Tikai galīgs dulburis liktu viņu pozīcijā, kurā viņš visdrīzāk nekad nav spēlējis. Neatceros, ka Maradona ko tādu būtu darījis. Tu noteikti jauc Demičeli ar Gutjeresu.
Nē, es runāju par to, ka tā kā viņš bija labais centra aizsargs + plus vēl Gutjirezs spēlēja šausmīgi, tad labā mala bija vnk katastrofa. Turklāt visas spēles viņš spēlēja tikai tāpēc, ka pēdējās viņu izbīdīja uz pussarga pozīciju.
, 2010-12-25 09:36, pirms 13 gadiem
Demičelis bieži pieļāva rupjas kļūdas aizsardzībā, pie tam tādas, ka pēc tām gols kā likts. Ne velti viņš bija izkritis no pamatsastāva.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
1

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.