Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Video sarunas ar 1. līgas cilvēkiem par kautiņu, sarkanajām kartītēm, drāmām

"Futbolbumbas" pēc "karstās sestdienas" 1. līgā uz sarunu aicināja "Saldus/Leevon" galveno treneri Māri Landmani, "Smiltenes" galveno treneri Raimondu Dūmiņu un "Audas" kapteini Jorenu Gorkšu.






, 2020-08-30 15:10, pirms 4 gadiem
BEIDZ LANDMANI Muldēt. TEV PAŠAM SMIEKLI NENĀK, KA NABAGA KUILIS LAZDIŅŠ TIKA ŽŅAUGTS?
TU GRIBI TEIKT, KA APSITIS UZ PUSI MAZĀKS VAR LAZDIŅU NOVĀKT? NETĒLOJIET AIZVAINOTOS. PATS REDZĒJI KĀDU MURGU TIESĀJA VIŅŠ UN NE PA VELTI SMILTENE REAĢĒJA.
VISU CIEŅU JŪSU FUTBOLAM UN MENEDŽMENTAM, BET RUNĀ PAR LIETU NEVIS MUĻĶĪBAS PUSI STĀSTI

DG
, 2020-08-30 18:48, pirms 4 gadiem
Mans brālēns no Saldus stāstīja, ka tiesnesis galīgi nav ticis galā ar savu darbu. Asistenti nav neko palīdzējuši. Taisnība Jorenam Gorkšam,ka Saldus komandai ar šādu sastāvu bija jābūt augstākā vietā, un trenera Landmaņa kritika pamatota. Kā cilvēks kurš nekur nav spēlējis, neko nav trenējis pēkšņi sāks mācīt Freimani, Lagzdiņu un citus pieredzējušos ???
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.