Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

G grupa: Uzvar "Fenerbahce" un "PSV"

UEFA čempionu līgas "G" grupas pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Stambulas "Fenerbahce" un Eindhovenas "PSV". Turku superklubs savā laukumā ar 1:0 pārspēja Milānas klubu "Inter", bet "PSV" savu tribīņu priekšā pieveica Maskavas "CSKA" – 2:1.

Spēles 1. puslaiku labāk aizvadīja "Fenerbahce" futbolisti. Kā jau laukuma saimniekiem pieklājas, viņi vairāk centās kontrolēt bumbu un daudz aktīvāk spēlēt uzbrukumā. Taču vārtu četrstūrī trāpīt izdevās reti, daudz vairāk bija neprecīzu sitienu.

Tā vien šķita, ka pirmās 45 spēles minūtes noslēgsies bez vārtu guvuma, un tomēr... 43. minūtē "Fenerbahce" uzbrukumu uzsāka Roberto Karloss, un pēc viņa centrējuma brazīliešu leģionārs Deivids ar skaistu sitienu "šķērītē" raidīja bumbu vārtos, izvirzot mājiniekus priekšgalā ar 1:0. Atlikušajās pāris puslaika minūtēs komandas neko īpašu uzbrukumā vairs neizveidoja, un ievērības cienīgākais notikums bija vārtu autora Deivida nopelnītā dzeltenā kartīte.

2. puslaiku komandas aizvadīja samērā līdzīgā cīņā, bet rezultāts tā arī neizmainījās. 1:0 – uzvar "Fenerbahce".

Savukārt otrajā šīs grupas spēlē Eindhovenā vietējais klubs "PSV" uzņēma Maskavas vienību "CSKA". Lai arī uzbrukumu iespējas abām komandām bija līdzīgas, tomēr savas izdevības labāk prata realizēt mājinieki. Mača 59. minūtē 1:0 "PSV" labā panāca Danko Lazovičs, bet 80. minūtē pārsvaru dubultoja dāņu uzbrucējs Kenets Perezs. Pašā spēles galotnē savu vārdu teica arī maskavieši – goda vārtus "CSKA" labā guva Vāgners Lavs.

UEFA Čempionu līga – "G" grupa.
Rezultāti – 1. kārta (19. septembris)

"Fenerbahce" – "Internazionale" 1:0 (1:0)
Vārti: Deivids '43

"PSV" – "CSKA" 2:1 (0:0)
Vārti: Lazovičs '59, Perezs '80 – Vāgners Lavs '89

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

Foto: AP


, 2007-09-19 23:44, pirms 17 gadiem
Nepatīk man tie turki!!!
, 2007-09-19 23:59, pirms 17 gadiem
Galvenais, ka CSKA dabuja iekshas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-09-20 00:36, pirms 17 gadiem
Man ka Inter atbalstitaju nevar neiepriecinat fakts, ka Juventus vispar nemaz nav CL..
, 2007-09-20 00:43, pirms 17 gadiem
Veel vieni varonji sanjeema dividendes par saviem ieguldiijumiem.Prieks protams par to.Krievi atraavaas Holandee.Arii par to prieks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-09-20 01:53, pirms 17 gadiem
nabadziņi interieši vispār nekādus argumentus neatrada pret Fenerbache futbolistiem. Vārti Deivida izpildijumā bija kaut kas iespaidīgs un uzbrukumu sāka neviens cits kā Roberto Karlos un viņam pašam ari bija laba izdevība , Nesaprotami kā Inter vārtsargs izvilka Alex sitienu ar galvu vienkārši lielisks saves,Interam pat nebija neviena pusmomenta savukārt turki varēja iesist 5 vismaz
, 2007-09-20 13:25, pirms 17 gadiem
Jes!!! Ta tik turet, PSV!!!
, 2007-09-20 16:43, pirms 17 gadiem
Fenerbahche goals vnk fantastisks. man patika R. Carlos free kicks. reti gadās redzēt kad šis no tuvuma sit. Ievēroju Inter vājo labo malu!
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.