Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Gamula nomaina Zemļinski pie "Daugavas" stūres

Gamula nomaina Zemļinski pie "Daugavas" stūres
Igors Gamula
Foto: R.Kokšarovs,
Sporta Avīze

Kā ziņo Daugavpils "Daugavas" oficiālā mājas lapa fcdaugava.lv, tad līdzšinējo komandas galveno treneri Mihailu Zemļinski nomainījis Igors Gamula, kurš pāris mēnešus ar "Daugavu" strādāja jau pagājušajā gadā.

Gamula atgriezies no Krievijas, un atkal trenēs "Daugavu". Zemļinskis paliks kluba struktūrā un veiks citus pienākumus. Zemļinskis: "Jā, spēle ar "Rīgu" bija pēdējā, kad biju galvenais treneris. Man bija svarīgi šo pēdējo maču uzvarēt, izdarīt tādu pēdējo soli ["Daugava" vakar "Rīgu" sagrāva ar 6:1 - aut.piez.]. Tālāk tikšos ar kluba prezidentu, pārrunāsim nianses. Man piedāvāja darbu "Daugavā" uz vienu gadu. Neko konkrētāku šobrīd pateikt nevaru, taču noteikti palieku "Daugavā"."

Gamula pagājušajā sezonā sāka strādāt ar "Daugavu", izceldamies ar emocionālām darba metodēm. Pēc pāris mēnešiem Gamula kādā preses konferencē paziņoja, ka tiek atlaists un ka dodas uz Krieviju. Tur viņš strādāja ar "Chernomorets", bet pirms šīs sezonas atgriezās Latvijā, taču... pārgāja uz "Daugavas" niknāko sāncenšu "Dinaburg" nometni, kur kļuva par šī kluba ģenerāldirektoru. Tagad paziņots, ka Gamula atkal maina darbu un būs "Daugavas" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv


, 2008-08-18 14:08, pirms 16 gadiem
Ko ta Miša sagrēkojās ka tā,ja jau šitā Rīgu samasē,domāju,ka trenerim vajadzētu palikt savā vietā!!!
, 2008-08-18 14:09, pirms 16 gadiem
labi, ka ielikāt!
labi Zemļinskis nofinišēja!
gan jau ar laiku atkal atgriezisies, ja ne šai, tad citā klubā pa treneri!

p.s.
dzirdēts, ka spēlētāji neoficiali atklājuši, ka viņš vēl bija pa zaļu galvenā trenera amatam!
Slēpts komentārs: Pahars91
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-18 14:11, pirms 16 gadiem
Nafig neļauj latviešu trenerim augt? ZB, ka velk iekšā 3. šķiras ārzemniekus.
, 2008-08-18 14:12, pirms 16 gadiem
Pahars91 rakstīja: ilgi gan esports lika zinju iekshaa...
es jau to zinaju pirms kadas 1hr

ne jau visiem es to pasaku
, 2008-08-18 14:14, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Vot šito es nesaprotu - ieliek par g.treneri jaunu speciālistu (Zemļinskis lai arī daudz ko pieredzējis, kā spēlētājs, g.trenera darbā pieredze nebija liela) nu tad ļauj viņam trenēt, progresēt un augt kopā ar komendu un tās rezultātiem, na.huj vajag sezonas vidū meklēt citu speciālistu? Kausā taču Daugava uzvarēja, arī 6-niekā tika, tagad tieši Zemļinskim būtu tā pa īstam jāsāk strādā, a nē, šie atvelk Gamulu...Un cik ilgi trenēs Gamula? Līdz sezonas beigām? Pēc tam atkal notiks lielā bīdīšana no viena amata uz otru?

daļēji piekriitu Tev! bet Zemļinskis neizmantoja visas savas iespējas!
sastāvs bija pietiekoši labs, lai sezonas pirmo daļu nobeigtu krietni auugstāk, ņemot vērā, ka citiem klubiem bija problēmas...
būtu bijusi Daugava 3niekā, šaubos, ka viņu nomainiitu!
, 2008-08-18 14:14, pirms 16 gadiem
dragoo rakstīja: ne jau visiem es to pasaku

kruts jau kruts..
, 2008-08-18 14:17, pirms 16 gadiem
Rīgas vadība samaksāja lai noņem, savādāk kapās viņus ar lielāku rezultātu
, 2008-08-18 14:22, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Rīgas vadība samaksāja lai noņem, savādāk kapās viņus ar lielāku rezultātu

Rīgas vadība un samaksājusi ??? šie vārdi vairāk neiet kopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-18 14:24, pirms 16 gadiem
kārtējā dīvainība Latvijas futbolā!
, 2008-08-18 14:27, pirms 16 gadiem
Tagad Dinaburga sāks buksēt, jo Dinaburg panākumi šosezon ir vairāk pateicoties gamulam, nevis Pertijam. Pertijam kā trenerim vēl augt un augt. Prekš LM ideāli, jo biju nobažijies, ka Daugava ar Rīgu būs statistu lomā FKV, LM, Skonto un Dinaburgai, jo savu uzdeevumu it kā izpildījusi Daugava. Tagad ar šo ambiciozo vīreli, Daugava atkal sāks spēlēt ar uguntiņu acīs un tas ir labi.
, 2008-08-18 14:31, pirms 16 gadiem
dragoo rakstīja: Rīgas vadība un samaksājusi ??? šie vārdi vairāk neiet kopā

5 ls jau viņi varēja samaksāt
, 2008-08-18 14:33, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Sastāvs jau viņiem labs, bet tas uz papīra...dzīvē jau no tiem spēlētājiem vēl jāuztaisa laba komanda un tas nav mēneša darbs, tur vajag vismaz gadus 2-3 un arī tad nav garantija, ka nebūs laža...

Varbūt pie tikai (?) 6. vietas pirmajā daļā vainīgi paši spēlētāji -uzvarēja kausā, dabūja ceļazīmi uz eirokausiem un dažiem varbūt jau sāka likties, ka sezonas plāns jau ir pārpildīts...(tā vismaz daži runā)?

nu to jau teicu, ka spēlētāji arī paši atdzina, ka viņš pa zaļu un nespēj savākt komandu kopā... Mīšam vēl ir laiks pa pilno lai pilnveidotos!
, 2008-08-18 14:59, pirms 16 gadiem
no malas - šaubīgs gājiens

Krievijas treneri Latvijā sevi ir pierādījuši kā absolūti neuzticamus cilvēkus. Neatceros vienu, kurš būtu sekmīgi nostrādājis vairākas sezonas, bet lielākā daļa pastrādā pāris mēnešus un pēc pirmā darba piedāvājuma no Krievijas otrās līgas kluba pazūd tik ātri, ka vienīgais, kas paliek, ir nelāga smaka slikta reputācija.
, 2008-08-18 15:18, pirms 16 gadiem
I-D-I-O-T-S-M-S!!! neko vairāk pateikt nevar...
Pilnīgi piekrītu Demars rakstītajam, bet nu krieviem tas ir raksturīgi (varbūt ko jaucu bet cik man zināms tad Daugavas galvenie maka turētāji šo zemi mīl vairāk kā LV)..
..tagad jāliek totalizators - cik ilgi paliks Gamula un kas būs nākamais, un varbūt kāds var dabūt info cik pēdējo gadu laikā treneri bijuši Daugavai un Ditton (Daugava būtībā ir Ditton mantiniece)..
..atceros kad dibināja klubu tieši ar Daugavas nosaukumu tad kāds no galvenajiem vīriem (nudien neatceros tos visus krievu izcelsmes bagātnieku uzvārdus) teica ka mērķi tiek izvirzīti 3-5 gadu laikā, nevis uzreiz, ka jāveido sistēma.. šitais viss ar to kaut kā nesaskan.. Ja ieliek jaunu treneri tad jādod viņam ilgāks laiks sevi pierādīt, jo tik katastrofāli jau Daugava šosezon nemaz nespēlē.., jāļauj viņam izveidot savu komandu.. bet ko var izdarīt ja katru sezonu maina treneri un pusi sastāva (otru pusi nomainot sezonas vidū)..??? Tādā veidā var gūt tikai īslaicīgus panākumus, ja ir liela piķis...
..stulbums, pēdējā laikā pārāk daudz visādu sūdu LV sportā, ka nevar vairs izturēt.. jūtu līdz sportistiem treneriem un līdzjutējiem....
, 2008-08-18 15:44, pirms 16 gadiem
Piekrītu Demaram. Latvijas nacionālās futbola īpatnības.
, 2008-08-18 16:05, pirms 16 gadiem
zheel
es cereju ka Zemlinskim dos iespeju sevi pieradiit ka trenerim!!!
, 2008-08-18 16:09, pirms 16 gadiem
Fakts..
Pirmo reizi redzu komandu kura vinē Latvijas Kausu un atlaiž treneri
, 2008-08-18 17:13, pirms 16 gadiem
Gromula - cilveks ar looti "stabilu" nervui sistemu... velk uz sizofrenijas pusi ko tad no Zemlinska var gribet? prima sezona ka neka, buutu jau bijsi labi...
, 2008-08-18 18:40, pirms 16 gadiem
nah...j mums tos krievus vajag,viņus pat krievijā normālā klubā negrib vairs redzēt.
, 2008-08-18 19:27, pirms 16 gadiem
Vajadzēja Zemļinski atstāt. Nekad vēl nebiju redzējis "Daugavu" tik labi spēlējam kā šosezon... Nedomāju, ka tas Gromula kaut ko īpaši panāks "Daugavas" labā...
, 2008-08-21 12:47, pirms 16 gadiem
Visapar nafig tos pagrimuama legionaarus un trenerus... butu bijushi normaali legionaari kas ataisno ceriibas pec pilnas programmas.. nevis atvelk kautkadus lunjus kuri ir pilniigi caurkritteji bijushi citur...labaak buutu skatinushies latvijas futbola nakptne arii skatoties uz Zemljinski, normals trneris... Es par Latvijas futbolu latvieshiem ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.