Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Grigorčuks: "Par laiku Ventspilī palikušas tikai patīkamas atmiņas"

Grigorčuks: "Par laiku Ventspilī palikušas tikai patīkamas atmiņas"
Romāns Grigorčuks (no labās)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Nu jau bijušais Latvijas čempionu "Ventspils" treneris Romāns Grigorčuks Daugavpils portālā d-pils.lv izteicies, ka par laiku Ventspilī palikušas tikai labas atmiņas un ka pēc iespējas ātrāk vēlas sākt darbu ar citu klubu.

Pirms neilga laika visu Latvijas futbola sabiedrību šokēja ziņa par "Ventspils" galvenā trenera Romāna Grigorčuka došanos prom no kluba. Joprojām nav skaidri ne iemesli, ne kā tas notika - vai tā bija paša Romāna, vai kluba vadības iniciatīva. Tagad Latvijas trīskārtējos čempionus vada itāļu perspektīvais treneris Nuncio Dzavatjēri, kurš šovakar debitēja ar 4:0 uzvaru pār "Jūrmalu". Jau trešdien gaidāma, viena no sezonas svarīgākajām spēlēm pret "Zurich". No komentāriem un analīzes, kādēļ notika līdz šim skaļākā treneru nomaiņa Latvijas futbolā, Grigorčuks joprojām izvairās.

"Saruna ar kluba prezidentu notika jau pirms spēles pret "BATE", konkrētības nebija tikai datuma sakarā. Es biju lietas kursā, tikai nezināju, kad tas [mana aiziešana no kluba] notiks. Piedāvājumi šobrīd ir vairāki. Neteikšu, ka to ir daudz, taču ģeogrāfijas ziņā tie ir dažādi. Taču pie tiem atgriezīsimies, kad būšu izdarījis savu izvēli. Šobrīd karstākā vēlēšanās ir sākt darbu jaunā klubā. Ceru, ka nebūs jāgaida nākamo sezonu," intervijā Daugavpils portālam d-pils.lv saka Grigorčuks, kurš savulaik gan spēlējis gan trenējis šo Daugavpils klubu. "Katram trenerim jebkurā brīdī jābūt gatavam, ka viņa vietā nāks cits vai viņš pats saņems piedāvājumu kādu aizvietot."

"Man par laiku, kuru pavadīju šeit [Ventspilī], palikušas tikai patīkamas atmiņas. Tas bija daudzu notikumu un uzvaru pārbagāts. To visu es teicu puišiem atvadoties un pateicos par kopīgo darbu. Bet to, ka es viņus atbalstīšu un priecāšos par katru panākumu, viņi zina arī bez manis," turpina Grigorčuks. Savukārt intervijā portālam delfi.lv Romāns pastāstīja, ka ļoti vēlas pēc iespējas atrāk sākt darbu un ka situācija varētu tikt atrisināta jau tuvākajā dienā. Tiesa, konkrētības Romāna vārdos nebija - varbūt pēc pāris dienām, varbūt pēc pāris nedēļām. Tāpat bijušais "Ventspils" treneris teica, ka šobrīd brīvs laiks viņam esot, taču speciāli uz Rīgu, lai noskatītos bijušā kluba maču pret Šveices čempioniem "Zurich", nedosies, bet gan varētu iztikt ar skatīšanos TV.

Izmantotie resursi:
d-pils.lv
rus.delfi.lv


, 2009-08-15 23:19, pirms 15 gadiem
Nevajadzēja iet prom.. vareja palikt vismaz lidz sezonas beigam..
Veiksmi turpmāk
, 2009-08-15 23:21, pirms 15 gadiem
Ja var ticēt "punktam", tad "Ventspils" ir papildinājusi savas rindas ar vēl vienu spēlētāju par 350 000 $.

"Tigres" un Argentīnas U-19 aizsargs Ruben Botta.
forum.latfutbols.net
Slēpts komentārs: ervains91
, 2009-08-15 23:23, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Nevajadzēja iet prom.. vareja palikt vismaz lidz sezonas beigam..
Veiksmi turpmāk
Kas vairak maksa, pie tie tiem iet!
, 2009-08-15 23:26, pirms 15 gadiem
Aizgāja trenēt Shakhtar.
, 2009-08-15 23:29, pirms 15 gadiem
Es jau ar būtu par to, lai Romāns paliek līdz sezonas beigām. Tā lai novada FKV līdz galam, līdz sezonas beigām. Un tad nāk jauns... Bet nu - tā jau katra paša izvēle. Tikai kaut kā dīvaini liekas tas, ka treneris aiziet tieši pirms, iespējams, vissvarīgākajām spēlēm kluba vēsturē. Tomēr tas Nuncio Dzavatjēri nepārzina komandu vēl tik labi kā Grigorčuks. Nu piemēram Grigorčuks teica, ka Ndeki ir sliktā formā - Dzavatjēri to ieliek pamatsastāvā un viņš gūst vārtus... Pagaidām viss labi, jo spēle pret Jūrmalu parādīja, ka FKV ir gatavi cīņai pret Zurich. Tāpat aktuāls tagad ir pamatvārtsarga jautājums - visu laiku pirmais pēc Vaņina aiziešanas bija Pavlovs - viņš spēlēja pārliecinoši un bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem pret Bate. Tagad Dzavatjēri ieliek vārtos Pāvelu Časnovski - tikko nopirktu baltkrievu jaunekli, kurš nekad tā īsti nav spēlējis īpaši augstā līmenī, lai gan esot ļoti talantīgs... Interesanti, kurš tad sargās komandas vārtus pret šveiciešiem...
, 2009-08-15 23:33, pirms 15 gadiem
labak pateicisis, ko vins trenes
, 2009-08-15 23:38, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Es jau ar būtu par to, lai Romāns paliek līdz sezonas beigām. Tā lai novada FKV līdz galam, līdz sezonas beigām. Un tad nāk jauns... Bet nu - tā jau katra paša izvēle. Tikai kaut kā dīvaini liekas tas, ka treneris aiziet tieši pirms, iespējams, vissvarīgākajām spēlēm kluba vēsturē. Tomēr tas Nuncio Dzavatjēri nepārzina komandu vēl tik labi kā Grigorčuks. Nu piemēram Grigorčuks teica, ka Ndeki ir sliktā formā - Dzavatjēri to ieliek pamatsastāvā un viņš gūst vārtus... Pagaidām viss labi, jo spēle pret Jūrmalu parādīja, ka FKV ir gatavi cīņai pret Zurich. Tāpat aktuāls tagad ir pamatvārtsarga jautājums - visu laiku pirmais pēc Vaņina aiziešanas bija Pavlovs - viņš spēlēja pārliecinoši un bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem pret Bate. Tagad Dzavatjēri ieliek vārtos Pāvelu Časnovski - tikko nopirktu baltkrievu jaunekli, kurš nekad tā īsti nav spēlējis īpaši augstā līmenī, lai gan esot ļoti talantīgs... Interesanti, kurš tad sargās komandas vārtus pret šveiciešiem...
Manuprāt stāvēs Pavlovs; baltkrievu puisim tika dota iespēja uzspēlēt
, 2009-08-15 23:54, pirms 15 gadiem
VISI IESIM ATBALSTĪT VENTSPILI TREŠDIEN, BEZ MŪSU ATBALSTA JAU NEUZVARĒS!!
, 2009-08-16 01:04, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu piemēram Grigorčuks teica, ka Ndeki ir sliktā formā - Dzavatjēri to ieliek pamatsastāvā un viņš gūst vārtus...
Viņš jau ne tikai to teica. Tai spēlē, kur Olimps vispirms iesita FKV vārtos 3 bubmas, bet pēc tam pats ielaida 5, zaudēto vārtu "kaldinātāji" pa lielam bija Savčenkovs un Ndeki.

Arī šodien Ndeki spēle bija ļoti neviennozīmīgi vērtējama. No vienas puses varonis - iesita vārtus, izsita bumbu no tukšiem vārtiem. No otras - pāris reizes gandrīz nooragnizēja vārtu zaudējumus, kad deva bezatbildīgas piespēles vārtu priekšā. Un arī tie pašpārliecinātie, lai arī efektīgie gājieni, kad viņš uzbrucēju apved. Visas reizes izdevās, taču pietiek ar vienu kļūdu, lai uzbrucējs izietu 1:1.

Savčenkovs laikam pat šodien pamatsastāvā nebija plānots. Pirms spēles veikta nultā maiņa, kad viņš devās Mihadjuka vietā. Nezinu gan kāpēc, jo uz rezervistu soliņa Mihadjuks bija.
, 2009-08-16 11:12, pirms 15 gadiem
Viennozīmīgi,uzskatu,ka aiziešana nav labprātīga.
Kurš pametīs klubu pirms tik svarīgām spēlēm?
Vai tiešām tik grūti no Dpils uz Rīgas spēli atbraukt,ja esi trenējis to gadiem un tik tālu jau tikuši? Tas tīri aiz cieņas būtu.
Tur ir kāds strīds, tikai parastais mirstīgais to nezin,vai tas dēļ finansēm vai dēļ kaut kā cita...žēl,ka tā , žēl....
Bet dzīve iet uz priekšu , varbūt pat tā ir labāk

Bet Ventspils sarauj!
, 2009-08-16 11:23, pirms 15 gadiem
Aicinu visus ģērbties dzelten-zilā apģērbā, lai arī pēc kr''asas esam vienoti. Būs skaisti
, 2009-08-16 14:36, pirms 15 gadiem
reinis2408 rakstīja: Ja var ticēt "punktam", tad "Ventspils" ir papildinājusi savas rindas ar vēl vienu spēlētāju par 350 000 $.

"Tigres" un Argentīnas U-19 aizsargs Ruben Botta.
http://forum.latfutbols.net/post13109.html
Tas te jau ir kaut kas ja info ir pareiza, transfermarket.co.uk šamējais jau ir pielikts pie Ventspils
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".