Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: ellja

PK kvalifikācija citur pasaulē – trīs cīņas ar zemtekstu

”Šī nebūs gluži draudzības spēle. Šī spēle ir īpaša,” tā par gaidāmo Igaunija – Latvija draudzības spēli izteicās ziemeļu kaimiņu treneris Tarmo Rītli. Šī tomēr ir tikai draudzības spēle, bet intrigas ir arī ārpus Eiropas un svarīgākos mačos...

(No Eiropas es laikam izceltu Serbijas-Horvātijas dueli (skatītāji vēstures dēļ netiks ielaisti), kurā horvāti var smagi iedragāt savas cerības panākt grupas līderus beļģus)

Futbols jau tā ir skaista spēle… Ja vēl apakšā ir kāds kaut neliels zemteksts, interesanta var kļūt pat visādā citādā ziņā teorētiski nesaistoša tikšanās, kādas, piemēram, vairumam latviešu ir Āzijas un Āfrikas izlašu cīņas par kvalificēšanos PČ. Taču dažos no šādiem septembrī gaidāmajiem mačiem apakšā ir lielāks vai mazāks, senāks vai nesenāks stāsts.

Par Uzbekistānas neveiksmēm, kurās pašus vainot galīgi nevar; Zambijas vārtsarga izaicinošajiem izteikumiem, izteikti mērķējot uz Asamoa Ganu; un to, kā pagātnē no FIFA sodiem izsprūk Kamerūna, bet ne vienmēr tas līdz; un beigās arī Malavi trenera atteikšanos no bonusa...

PK kvalifikācija citur pasaulē – trīs...


, 2013-08-15 18:16, pirms 11 gadiem
Tu esi jaunais Kreipāns?
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
1

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.