Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ulbrocieši kā pirmie iekļūst Superfinālā

Ulbrocieši kā pirmie iekļūst Superfinālā
Rolands Kovaļevskis (FS Masters/Ulbroka). Foto: FS Masters

Par pirmo ELVI florbola līgas vīriešiem finālisti kļuvusi komanda "FS Masters/Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar pagarinājumā ar 8:7 pārspēja "FBK Valmiera/Betsafe". Izšķirošo golu papildlaika 6. sekundē iemeta Rolands Kovaļevskis.

Pusfināla sēriju starp komandām "FS Masters/Ulbroka" un "FBK Valmiera/Betsafe" veiksmīgāk bija sākuši ulbrocieši, kas savā laukumā svinēja divas uzvaras. Pirmajā mačā Ulbrokas komanda bija pārāka ar 7:1, bet otrajā pieveica savus pretiniekus ar 12:7. Pēc tam abas komandas krustoja nūjas Valmieras Olimpiskajā centrā, kur vispirms uzvaru ar 10:6 svinēja valmierieši, bet pēc tam ulbrocieši revanšējās ar 7:3, sērijā nonākot vienas uzvaras attālumā no finālmača.

Ulbrokas sporta kompleksā notikušajā spēlē kā pirmie varēja uzgavilēt mājinieki, jo jau 4. minūtes sākumā ar precīzu metienu izcēlās Matīss Kristiāns Morozovs – 1:0. 13. minūtē ar golu atbildēja valmierietis Ričards Riba. Neizšķirts bija arī pēc pirmā perioda (2:2), jo Ulbrokas komandas labā vārtus guva Kevins Šmits, bet Valmieras – Ralfs Matīss Balodis. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās valmierieši. Savukārt 56. minūtē divu vārtu pārsvaru ieguva laukuma saimnieki – 7:5. Tomēr "FBK Valmiera/Betsafe" spēja atspēlēties – pa golam iemeta Mārtiņš Broks un Balodis, tāpēc pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (7:7), turklāt viesi pagarinājuma varēja sākt, spēlējot skaitliskajā vairākumu. Tas gan viņiem neko nedeva, ko jau 6. sekundē Rolands Kovaļevskis saņēma Morozova piespēli, ko pārvērta izšķirošo vārtu guvumā. "FS Masters/Ulbroka" svinēja uzvaru ar 8:7, sērijā triumfējot ar 4:1.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Matīss Kristiāns Morozovs, kurš ar 5 (2+3) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa diviem goliem iemeta Kevins Šmits un Rolands Kovaļevskis. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Arvis Kārkliņš, kuram 2 (1+1) rezultativitātes punktiem. Pa diviem goliem iemeta Mārtiņš Broks un Ričards Ribas, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Ralfs Matīss Balodis. Tagad abām komandām ir divas nedēļas lai sagatavotos šīs sezonas noslēdzošajai spēlei – 13. aprīlī "Arēnā Rīga" "FBK Valmiera/Betsafe" spēlēs par bronzas medaļām, bet "FS Masters/Ulbroka" – par čempionu titulu, lielo kausu un zelta godalgām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2024-03-31 11:52, pirms 2 mēnešiem
Apsveicu Ulbroku.Valmiera cerams ka nolaidās uz zemes.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.