Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vicečempionei "Lielvārde/Fat Pipe" trešā uzvara pēc kārtas

Vicečempionei "Lielvārde/Fat Pipe" trešā uzvara pēc kārtas
"Lielvārde/Fat Pipe"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Uz otro vietu ELVI florbola līgas vīriešiem tabulā pakāpusies vicečempione "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar Stalbē ar 6:4 pārspēja vietējo "Pārgauju", sagādājot tai otro zaudējumu. Lielvārdiešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Toms Akmeņlauks.

Latvijas čempionāta sudraba medaļnieki lielvārdieši jauno sezonu sāka ar zaudējumu čempionei "Betsafe/Ulbroka", bet pēc tam izcīnīja divas uzvaras pēc kārtas. Stalbes "Pārgaujai" jaunās sezonas sākums bija diametrāli pretējs - divām uzvarām sekoja klupiens Kocēnos pret vietējo "Rubeni", kas nu kļuvusi par ELVI florbola līgas līderi. Šīvakara mačā stalbiešu priekšrocība noteikti bija ierastais mājas laukums, bet toties iztrūka galvenā bombardiera - Gvido Laugas, kurš atlabst pēc rokas operācijas. Lielvārdes komanda bija optimālā sastāvā, lai gan jāņem vērā, ka kopš iepriekšējās sezonas tās sastāvu skārušas ievērojamas izmaiņas - vairāku līderu vietu ieņēmuši pašu izaudzinātie jaunieši.

Rezultātu jau 2. minūtē atklāja mājinieki Emīla Eglīša personā (1:0), bet pēc 12 sekundēm ar precīzu metienu atbildēja lielvādietis Niks Blumfelds - 1:1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars "Pārgaujai", jo ar rezultatīvu metienu iecēlās Edijs Vents (2:1). Otrās trešdaļas laikā vadības grožus jau pārņēma viesi, jo uz Edgara Puriņa vārtu guvumu ar vienu golu atbildēja Valters Cīrulis, bet divus iemeta Toms Akmeņlauks - 4:3. Līdz pēdējā perioda vidum "Lielvārde/Fat Pipe" pēc Sanda Mihailovska un Toma Akmeņlauka raidījumiem jau bija ieguvusi pat trīs vārtu handikapu (6:3). Līdz finālsvilpei Stalbes komanda, pateicoties Mārtiņa Zicmaņa vārtu guvumam skaitliskajā vairākumā rezultāta starpību samazināja, tomēr no zaudējuma izvairīties nespēja. Uzvaru ar 6:4 guva "Lielvārde/Fat Pipe".

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Niks Blumfelds, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Rezultatīvākais ar trim vārtu guvumiem bija Toms Akmeņlauks. Par labāko starp stalbiešiem atzina pēdējo vārtu autoru Mārtiņu Zicmani. Pēc šīs uzvaras "Lielvārde/Fat Pipe" ar deviņiem punktiem pakāpās uz otro vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" joprojām seši punkti un šobrīd 5. vieta.

"SK Pārgauja" - "Lielvārde/Fat Pipe" 4:6 (2:1, 1:3, 1:2)
Metienu attiecība:
36:33 (20:13, 11:12, 5:8)
Rezultatīvākie:
"SK Pārgauja" - Kristiāns Miezītis 2 (0+2), Mārtiņš Rajeckis 2 (0+2), Mārtiņš Zicmanis, 1 (1+0), Edgars Puriņš 1 (1+0), Emīls Eglītis 1 (1+0), Edijs Vents 1 (1+0).
"Lielvārde/Fat Pipe" - Toms Akmeņlauks 3 (3+0), Niks Blumfelds 2 (1+1), Sandris Virsnītis 2 (0+2), Valters Cīrulis 1 (1+0), Sandis Mihailovskis 1 (1+0), Ervīns Torsters 1 (0+1), Atis Blinds 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2017-09-29 23:31, pirms 7 gadiem
Māliņš ir āksts, ne tiesnesis!!!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.