Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ulbrokieši uzvar arī Liepājā, sērijā – 3:0

Ulbrokieši uzvar arī Liepājā, sērijā – 3:0
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters

Tikai viena panākuma attālumā no iekļūšanas ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālā nonākusi pašreizējā vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas arī Liepājā uzvarēja komandu "Kurši/Ekovalis" (6:5), sērijā panākot 3:0. Divus vārtus ulbrokiešu labā guva Kristers Eglītis. Savās sērijās vadībā ar 2:1 šovakar izvirzījās komandas "Lielvārde/Fat Pipe" un "Rubene" (Kocēni).

Liepājas "Kurši/Ekovalis" arī savā laukumā uzkāpa uz tā paša vecā grābekļa – liepājnieki pēdējā periodā pieļāva ka pretinieki gūst vārtus, bet paši atspēlēties vairs nespēja. Tieši tāpat notika jau sērijas abās pirmajās spēlēs Ulbrokā, kurās laukuma saimnieki uzvarēja ar 8:6 un 6:4. Šovakar Liepājā jau 2.minūtē rezultātu atklāja ulbrokietis Kristers Eglītis – 1:0. 7.minūtē liepājnieki Mihaila Kostuseva personā realizēja skaitlisko vairākumu, atjaunojot neizšķirtu – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izrāvās Ulbrokas komanda, bet pēdējā perioda sākumā pa golam iemeta liepājnieki Ričards Dēvits un Kaspars Klamers – 4:4. Toties trešdaļas vidū ulbrokiešus vadībā vēlreiz izvirzīja Eduards Stūre un Daniels Tvoronovičs – 6:4. Liepājnieki vienus vārtus atguva, bet trešo uzvaru sērijā svinēja "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" – 6:5.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Kārlis Jānis Petrovskis, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Divus vārtus guva Kristers Eglītis, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Rolands Kovaļevskis. Vērtīgākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Kaspars Klamers, kurš iemeta divus golus, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Ričards Dēvits.

"Lielvārde/Fat Pipe" uzvar Talsos un pārņem vadību

Ceturtdaļfināla sērija starp komandām "Lielvārde/Fat Pipe" un "Talsu NSS/Krauzers" sākās pirms nedēļas lielvārdiešu laukumā. Pirmajā mačā uzvaru pagarinājumā ar 4:3 svinēja talsenieki, bet jau nākamajā dienā Lielvārdes florbolisti revanšējās, sakaujot savus viesus ar 8:3. Šovakar abas komandas spēkiem mērojās Talsos, kur spēles rezultātu 6.minūtē atklāja mājinieks Mariss Škuburs (1:0). 15.minūtē lielvārdietis Sandris Virsnītis atjaunoja neizšķirtu – 1:1, tā noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas sākumā viesi Niks Blumfelds un Dinārs Vaitaitis vadībā ar 3:1 izvirzīja Lielvārdes komandu, bet talsenieks Armands Budreika 39.minūtē pretinieki pārsvaru samazināja līdz minimumam – 2:3. Pēdējā periodā uz lielvārdieša Aivja Kusiņa vārtu guvumu ar to pašu atbildēja Talsu florbolists Mariss Bergmanis, bet svarīgu uzvaru ar 4:3 varēja svinēt "Lielvārde/Fat Pipe", kas sērijā līdz četriem panākumiem pirmo reizi izvirzījās vadībā – 2:1.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 16 no 19 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Sandris Virsnītis. Arī Talsu komandā par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs – Valters Kasjaņenko, kurš šajā mačā atvairīja 21 no 25 metieniem. Sērijas ceturto spēli abas komandas aizvadīs turpat Talsos – svētdien, 8.martā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.