Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Triju vārtu spēlē "Lekrings" pieveic "Lielvārdi/Fat Pipe"

Triju vārtu spēlē "Lekrings" pieveic "Lielvārdi/Fat Pipe"
Cēsu "Lekrings". Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijā jau otro reizi vadībā izvirzījusies (3:2) Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar viesos ar 2:1 pārspēja "Lielvārdi/Fat Pipe". Uzvaras vārtus pamatlaika pēdējā minūtē guva Pēteris Trekše.

Pusfināla sērija starp komandām "Lielvārde/Fat Pipe" un "Lekrings" sākās aizpagājušās nedēļas nogalē ar maču Lielvārdes novada sporta centrā. Tajā spēlē ar 9:5 uzvarēja laukuma saimnieki, izšķirošo pārsvaru iegūstot vien pēdējā periodā. Jau nākamās dienas vakarā abas pretinieces tikās Cēsīs, kur ar 4:3 uzvarēja "Lekrings", sērijā atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 1:1. Arī pagājušās nedēļas nogalē panākumi tika dalīti uz pusēm. Vispirms cēsnieki ar 5:2 guva uzvaru Lielvārdē, bet pēc tam lielvārdieši ar 7:5 revanšējās Cēsīs. Pirms šīsdienas mača sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām bija līdzsvars – 2:2.

Šovakar Lielvārdes novada centrā daudzajiem līdzjutējiem pirmo vārtu guvumu vajadzēja gaidīt nesamērīgi ilgi. Ne pirmajā, ne arī otrajā trešdaļā tādi netika fiksēti. Interesanti, ka katrā no pirmajiem diviem periodiem katra komanda pa pretinieku vārtiem izdarīja pa sešiem metieniem. Rezultāts tika atklāts 47.minūtē, kad vārtus guva cēsnieks Kevins Šmits – 1:0. Nepagāja ne trīs minūtes, kad sekoja mājinieku atbilde – Sandris Virsnītis atjaunoja neizšķirtu (1:1). Laiks ritēja un varēja jau sākt domāt par pagarinājumu, bet cits scenārijs bija padomā viesiem – 60.minūtē Lielvārdes florbola audzēkņa Arta Savina piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Pēteris Trekše – 2:1.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Markuss Plūdums, kurš atvairīja 16 no 17 pretinieku metieniem. Labākā spēlētāja balvu Lielvārdes komandā saņēma vienīgo vārtu autors Sandris Virsnītis. Rīt Cēsīs abas komandas aizvadīs pusfināla sērijas sesto maču.

"Lielvārde/Fat Pipe" – "Lekrings" 1:2 (0:0, 0:0, 1:2), sērijā 2:3
Metienu attiecība:
17:19 (6:6, 6:6, 5:7)
Rezultatīvākie:
"Lielvārde/Fat Pipe" – Sandris Virsnītis 1 (1+0), Aivis Kusiņš 1 (0+1).
"Lekrings" – Pēteris Trekše 1 (1+0), Kevins Šmits 1 (1+0), Emīls Dzalbs 1 (0+1), Artis Savins 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.