Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Veterānu līgā triumfē "Alusvēderi"

Veterānu līgā triumfē "Alusvēderi"
"Alusvēderi" ar izcīnīto čempionu kausu
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Par Latvijas 10.čempionāta florbolā veterāniem (35+) uzvarētāju kļuvusi komanda "Alusvēderi", kas šovakar Kocēnos notikušajā finālspēlē ar 5:3 pārspēja "Lekrings Sr." florbolistus. Bronzas medaļas izcīnīja "LINO.LV/STARTER", kas izšķirošajā mačā ar 6:5 pieveica "EKSKURZEMI".

Veterānu līgas izslēgšanas spēles Kocēnu sporta namā notika jau visas dienas garumā. Ceturtdaļfināla barjeru pārvarēja "LINO.LV/STARTER", kas ar 8:2 uzvarēja "Silarozes/Aizkraukle" florbolistus, "Lekrings Sr.", kas ar 5:3 pārspēja "Rīgas Lauvas", "EKSKURZEME", kas ar 2:1 bija pārāka par "Agrera-Tukums", kā arī "Alusvēderi", kas ar 4:1 pieveica "RUBENI".

Vienā pusfināla pārī nūjas krustoja komanda "Lekrings Sr.", kurai līdz šim vēl nekad nebija izdevies izcīnīt kādu Veterānu līgas medaļu, un septiņkārtējā čempione "LINO.LV/STARTER". Šoreiz ar 3:2 uzvarēja "Lekrings Sr.", kuras labā uzvaras vārtus guva Artis Malkavs. Otrā pusfināla spēlē "Alusvēderi" ar 6:5 pārspēja "EKSKURZEMI".

Spēlē par bronzas medaļām "LINO.LV/STARTER" ar 6:5 pieveica "EKSKURZEMI", uzvaras vārti Armīna Ābola kontā. "LINO.LV/STARTER" florbolisti izcīnījuši medaļas visos desmit Veterānu līgas čempionātos – astoņas zelta un divas bronzas.

Lielajā finālā spēkiem mērojās "ALSVĒDERI" un "Lekrings Sr.". Mača rezultātu ar diviem precīziem metieniem atklāja "Alusvēderi" (2:0), bet līdz pārtraukumam "Lekrings Sr." spēja panākt izlīdzinājumu – 2:2. Otrajā puslaikā "Alusvēderi" vēlreiz ieguva divu vārtu handikapu (4:2), ko nosargāja līdz pat finālsvilpei – 5:3, pirmo reizi izcīnīdami čempionu kausu. Ar labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Gustavs Plūme, kurš atvairīja 15 no 18 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Sandijs Semjonovs. Labākā spēlētāja balva "Lekrings Sr." rindās tika divu vārtu autoram Jānim Freivaldam.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2014-04-19 23:19, pirms 10 gadiem
Kādu alu tad viņi dzer? Varētu labu kontraktu noslēgt ar kādu alusdarītavu, jākaļ dzelzi, kamēr karsts!
, 2014-04-19 23:41, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kādu alu tad viņi dzer? Varētu labu kontraktu noslēgt ar kādu alusdarītavu, jākaļ dzelzi, kamēr karsts!
paskaties tiem večiem uz alusvēderiem, tur jau ir tāds uzrakstiņš...
, 2014-04-19 23:45, pirms 10 gadiem
Tāds nosaukums...
, 2014-04-20 08:09, pirms 10 gadiem
Vai tad tie divi puišeļi, kas bildē , vispār drīkst spēlēt pie 35+?
Tas jau ir pārkāpums!
, 2014-04-20 16:40, pirms 10 gadiem
konjaka punči
"Bauskas" veterāni, foto: SportsBauska

Bauskas veterāni piedzīvo zaudējumu, taču saglabā pozīcijas

Latvijas florbola čempionātā veterāniem 45+ kategorijā kārtējais sabraukuma posms norisinājās Kocēnu sporta namā. Ne tas veiksmīgākais posms padevās abām tabulas vadošajām komandām.
Mārtiņa Maķevica (#6) rezultativitāte lielā mērā sekmēja "Talsu" trīs uzvaras savā mājas posmā, foto: Floorball.lv
1

"Talsu" veterāni savās mājās nostiprina pozīcijas

Kārtējais sabraukuma posms aizvadīts Latvijas florbola čempionātā veterāniem 35+ kategorijā. Tiekot pie divām uzvarām, tabulas galvgalī nostiprinājušies "Talsi".
Ēriks Akulovs (no kreisās)
3

"Lielvārde" neierodas uz sabraukumu, Akulovs kļūst par veterānu līgas visrezultatīvāko

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās kārtējais sabraukuma posms Latvijas čempionātā florbolā veterāniem. Labākās sekmes demonstrēja Kocēnu un Talsu vienības, bet "Lekrings Sr." spēlētājs Ēriks Akulovs pakāpās uz pirmo vietu līgas visu laiku rezultatīvāko sarakstā.