Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Veterānu (45+) čempionātā uzvar "KURVIDZEM"

Veterānu (45+) čempionātā uzvar "KURVIDZEM"
"KURVIDZEM"
Foto: floorball.lv

9.maijā ar pēdējo sabraukuma posmu, kas notika Kocēnu sporta namā, noslēdzās Latvijas čempionāts florbolā veterāniem (45+). Čempionu kausu un zelta medaļas izcīnīja šī turnīra debitante ar daudziem pieredzējušiem spēlētājiem sastāvā – komanda "KURVIDZEM".

Čempionātā, kurā spēlē paša cienījamākā vecuma florbolisti, šosezon sacentās četras komandas, kuras pa četrām reizēm mērojās spēkiem katra ar katru. 4.vietā ierindojās komanda "FK Taizels/Pēdu nav", kura 12 spēlēs izcīnīja tikai vienu uzvaru un 2 punktus. Bronzas medaļas saņēma "Silarozes/Aizkraukle", kas uzvarēja septiņos mačos, kopumā gūstot 21 punktu. Tikai par vienu punktu vairāk iekrāja, toties sudraba medaļas ieguva Kocēnu "Rubene". Čempionu godā komanda ar starpnovadu nosaukumu "KURVIDZEM" – deviņas uzvaras un 27 punkti.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju "KURVIDZEM" sastāvā kļuva lielvārdietis Ansis Kusiņš – 23 (11+12) punkti. Vēl labāko sešiniekā iekļuva Rolands Litte (Rubene) ar 22 (10+12) punktiem, Juris Benjavs (Aizkraukle/Silarozes) ar 21 (18+3) punktu, Valdis Lagzdiņš (KURVIDZEM) ar 20 (14+6) punktiem, Andris Erenbots (KURVIDZEM) ar 15 (9+6) punktiem, un Armands Freidenfelds (KURVIDZEM) ar 15 (7+8) punktiem. Trīs labākie vārtsargi: Ģirts Priedītis (Rubene) ar 86.96% atvairītu metienu, Guntars Grandovskis (KURVIDZEM) ar 82.76%, un Aivis Rugājs (Rubene) ar 79.86%.

FOTOGALERIJA

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Bauskas" veterāni, foto: SportsBauska

Bauskas veterāni piedzīvo zaudējumu, taču saglabā pozīcijas

Latvijas florbola čempionātā veterāniem 45+ kategorijā kārtējais sabraukuma posms norisinājās Kocēnu sporta namā. Ne tas veiksmīgākais posms padevās abām tabulas vadošajām komandām.
Mārtiņa Maķevica (#6) rezultativitāte lielā mērā sekmēja "Talsu" trīs uzvaras savā mājas posmā, foto: Floorball.lv
1

"Talsu" veterāni savās mājās nostiprina pozīcijas

Kārtējais sabraukuma posms aizvadīts Latvijas florbola čempionātā veterāniem 35+ kategorijā. Tiekot pie divām uzvarām, tabulas galvgalī nostiprinājušies "Talsi".
Ēriks Akulovs (no kreisās)
3

"Lielvārde" neierodas uz sabraukumu, Akulovs kļūst par veterānu līgas visrezultatīvāko

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās kārtējais sabraukuma posms Latvijas čempionātā florbolā veterāniem. Labākās sekmes demonstrēja Kocēnu un Talsu vienības, bet "Lekrings Sr." spēlētājs Ēriks Akulovs pakāpās uz pirmo vietu līgas visu laiku rezultatīvāko sarakstā.