Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Isjomina vēl uz sezonu paliek "Sveiva"

Isjomina vēl uz sezonu paliek "Sveiva"
Diāna Isjomina saņem apsveikumus no Luīzes Biļinskas
Foto: Rune Halvorsen

Latvijas sieviešu izlases florboliste Diāna Isjomina arī nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt Norvēģijas spēcīgāko komandu "Sveiva", liecina informācija kluba sociālajos tīklos.

Diāna Isjomina šajā sezonā debitēja Norvēģijas spēcīgākā līgā pēc vairāku gadu pavadīšanas Šveicē, uzreiz kļūstot par vienu no "Sveiva" līderēm, savācot 59 (27+32) rezultativitātes punktus, kas bija otrais labākais rādītājs komandā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no citas Latvijas izlases florbolistes Luīzes Biļinskas. Spraigā valsts čempionātā "Sveiva" kārtējo reizi kļuva par Norvēģijas čempionēm, triumfējot arī Norvēģijas kausa izcīņā un Oslo čempionātā.

Kā kluba blogā izteikusies 27 gadus vecā florboliste, tad viņa Norvēģijā turpinājusi attīstīt savu meistarību, kļūstot vēl spēcīgāka. Arī kluba galvenais treneris Bards Borensens ir laimīgs, ka Isjomina turpinās pārstāvēt šo vienību: "Viņa mums ir ļoti svarīga spēlētāja, ne vien laukumā, bet arī ārpus tā. Esam droši, ka nākamajā sezonā redzēsim vēl labāku Diānu laukumā".


Epizode no "Oilers" un "Indians" spēles, foto: Severi Hopsu

Dumpis gūst vārtus, komandai neveiksme pirmajā mačā

Pēc vairāku dienu pārtraukuma atsākušās cīņas Somijas spēcīgākajā florbola līgā, kur uzsāktas pusfinālu spēles. Tajās ar vārtu guvumu atzīmējies Markuss Dumpis, taču viņa pārstāvētais “Indians” pusfināla sēriju sāka ar 3:6 zaudējumu viesos pret “Oilers”.
Epizode no "Linkoping" un "Pixbo" spēles, foto: Ted Malm

"Storvreta" un "Pixbo" uzvar pēc identiska scenārija

Zviedrijas florbola Superlīgā pie trešajām uzvarām ceturtdaļfināla sērijā izdevies tikt “Storvreta IBK” un “PIxbo IBK” komandām, kuras nākamajā kārtā savās mājās varēs likt punktu sērijai.
Jirži Besta (centrā) gūtie vārti atnesa "Mlada Boleslav" ļoti vērtīgu uzvaru, foto: Martin Flousek

“Tatran” tiek pie otrā panākuma, otrā pārī līdzsvars

Čehijas florbola Superlīgā aizvadītas otrās pusfinālu spēles. Ja “Tatran Strešovice” atkārtoti tikusi pie panākuma Prāgas derbijā, tad “Mlada Boleslav” panākusi līdzsvaru duelī ar “Vitkovice”.