Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Junioriem pirmajā pārbaudes spēlē pret igauņiem - uzvara

5.novembrī, Kocēnos, norisinājās pirmā no divām pārbaudes spēlēm starp Latvijas un Igaunijas vīriešu U-19 florbola izlasēm. Pirmās pārbaudes spēles rezultātu jau 7.minūtē ar precīzu metienu atklāja Kristers Eglītis.16.minūtē rezultāts kļuva jau 3:0, jo 30 sekunžu intervālu ar precīziem metieniem izcēlās Everts Emīls Gertsons un Klāvs Jansons. Uzreiz pēc tam igauņiem radās iespēja izpildīt soda metienu, taču mūsu vārtsargs Dāvis Helmuts Zvejnieks palika nepārspēts - 3:0. Otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet pēdējā perioda sākumā Kristers Eglītis un Krišs Lužinskis savu komandu izvirzīja vadībā jau ar 5:0. Tikai tad ar pirmo golu izcēlās arī viesi (1:5), bet mainīt spēles raksturu viņiem nebija pa spēkam. Latvijas izlases rindās divus golus iemeta Kārlis Jānis Petrovskis (7:1), bet 56.minūtē pēdējais vārtu guvums šajā mačā tika fiksēts par labu Igaunijas junioriem - 2:7.

Latvijas Speciālās Olimpiādes florbola komanda. Foto: Latvijas Speciālā Olimpiāde

Latvijas Speciālās Olimpiādes florbola komanda uzvar starptautiskā turnīrā Itālijā

LETA. Latvijas Speciālās Olimpiādes (LSO) florbola komanda šajā nedēļā izcīnīja uzvaru Itālijas Speciālās Olimpiādes nacionālo ziemas spēļu turnīrā, vēsta organizācija.
Epizode no Latvijas un Somijas savstarpējās spēles pasaules čempionāta kvalifikācijā Liepājā, foto: Floorball.lv
3

Florbolisti finālturnīrā vienā grupā ar Zviedriju, Somiju un Slovākiju

Notikusi 2024. gada pasaules florbola čempionāta finālturnīra grupu turnīra izloze un Latvijas valstsvienība ielozēta B apakšgrupā ar Somiju, Zviedriju Slovākiju.
Latvijas florbola izlases kapteinis Artis Raitums (#21). Foto: floorball.lv
3

2026. gadā atjaunos Eiropas čempionātu florbolā

LETA. 2026.gadā tiks atjaunos Eiropas čempionāts florbolā un pēc diviem gadiem par Vecā kontinenta godalgām cīnīsies sievietes, informē Starptautiskā Florbola federācija (IFF).