Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Talsi 2" sagrauj "Kuršu 3" vienīgo maiņu

"Talsi 2" sagrauj "Kuršu 3" vienīgo maiņu
Foto: www.fkkursi.lv

Vakar Talsos tika aizvadīta 2.līgas Kurzemes reģiona spēle starp komandām „Kurši 3” un „Talsi 2”. Liepājnieki uz spēli bija ieradušies sešu vīru sastāvā, kam par iemeslu arī atbilstošs rezultāts. Līdzīgi kā iepriekšējā tikšanās reizē, Talsu florbolisti Kuršu vārtos sameta 11 bumbiņas, taču Kurši spēja būt precīzi tikai trīs reizes.

Tā kā spēle tika aizvadīta uz standarta izmēra lielā laukuma un liepājnieki spēlēja ar vienu maiņu, spēli veiksmīgāk iesāk Talsu otrā vienība. Jau pirmajā mača minūtē Talsi liek kapitulēt viesu universālajam vārtu vīram Dāvidam Jansonam, kurš iepriekšējās spēles aizvadīja kā laukuma spēlētājs, taču apstākļu sakritības dēļ šo spēli bija spiests stāvēt vārtos. Līdz pirmā perioda beigām mājinieki tiek pie vēl trijiem panākumiem, pa starpu vienus vārtus arī zaudējot. Jāpiezīmē, ka pie Talsu otrā vārtu guvuma rezultativitātes punktus būtu pelnījuši ne tikai piespēles un vārtu autori, bet arī tiesnesis, kurš pēc fiksēta un nosvilpta soda vārtos iekritušo bumbiņu ieskaita kā vārtu guvumu. Pirmajā atpūtā dodoties rezultāts uz tablo rāda Kuršiem nelabvēlīgu 1:4.

Otrajā trešdaļā „Kurši 3” kļūst daudz drošāki, kam par iemeslu spēj to uzvarēt ar rezultātu 2:1, realizējot vienu vairākumu, plus, izturot vienīgo mazākumu spēlē. Pirms pēdējām 20 minūtēm rezultāts 5:3, vēl joprojām iedzinējos esot liepājniekiem.

Spēles pēdējā periodā „Talsi 2” sagrauj viesu cerības uz saprātīgu rezultātu, gūstot sešus bezatbildes vārtus, galvenokārt, uz liepājnieku spēku izsīkuma pamata (11:3).

Rezultatīvākais spēlētājs ar četriem vārtu guvumiem Talsu otrajai komandai bija Andris Blumbahs, bet viesiem ar diviem goliem un vienu rezultatīvu piespēli paspīdēja Helmuts Feldmanis.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Talsi 2 – Kurši 3 11:3 (4:1, 1:2, 6:0)

Metieni: 45:28
Soda minūtes: 16:2

Rakstu sagatavoja Jānis Lagzdiņš

fkkursi.lv


"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.