Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

FK "Kalsnava" – vīriešu 2. līgas čempione

FK "Kalsnava" – vīriešu 2. līgas čempione
FK "Kalsnava" ar zelta medaļām un čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 2. līgas čempioni kļuvusi FK "Kalsnava", kas šovakar Lielvārdē ar 9:6 pārspēja komandu "Ozolnieki". Ar "hat-trick" jauno čempionu rindās izcēlās Rūdolfs Briedis. Sudraba medaļas ieguva līgas debitante FK "Ozolnieki".

Spēli par zelta medaļām un čempionu titulu izcili sāka Kalsnavas komanda, kas 16 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Kalniņš, Dāvis Kristars Kokorēvičs, Rūdols Briedis un Mareks Aršvila. Ozolnieki atbildēja ar Edija Hammera vārtu guvumu (1:4), bet pēc pirmā perioda kalsnaviešiem jau atkal bija četru vārtu pārsvars -5:1. 25. minūtē Ozolnieku komanda rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (4:5), tomēr kaut vai panākt neizšķirtu tā arī nespēja. Pēc otrās trešdaļas FK "Kalsnava" atradās vadībā ar 8:5, bet visā spēlē triumfēja ar 9:6.

Labākā spēlētāja balvu jauno čempionu rindās saņēma vārtsargs Renāts Cvetkovs, kurš atvairīja 31 no 27 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedrs Rūdols Briedis izcēlās ar trim goliem, pa 3 (1+2) rezultativitātes punktiem Dāvim Kristaram Kokorēvičam un Jānim Kalniņam. Par labāko komandā FK "Ozolnieki" atzina Ediju Hammeru, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākais. Divus vārtus guva Raivis Kurnigins.

Fotogalerija: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.