Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Līcis

Virslīgas "play-off". Visu spēļu tiešraides tikai Sportacentrs.com

Virslīgas "play-off". Visu spēļu tiešraides tikai Sportacentrs.com
Visu Latvijas Florbola vīriešu Virslīgas "Play-off" spēļu tiešraides skaties Sporatcentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacnetrs.com

Latvijas Florbola vīriešu Virslīgas regulārā sezona ir noslēgusies un pienākusi ilgi gaidītā izslēgšanas spēļu kārta. Šogad regulārajā sezonā piedalījās 14 komandas un kopā tika izspēlētas 364 spēles (katrai komandai 26 spēles). Astoņas labākās komandas kvalificējās izslēgšanas spēļu kārtai. Gan ceturtdaļfinālos, gan pusfinālos spēles notiek līdz trim uzvarām. Savukārt gan mazajā finālā (par 3.vietu), gan lielajā finālā (par čempiona titulu) spēles notiek līdz četrām uzvarām. Pirmās divas spēles tiek aizvadītas tās komandas laukumā, kura atrodas augstāk regulārā turnīra tabulā. Šogad visas izslēgšanas kārtas spēles skaties Sportacentrs.com Iespējams aizraujošākā pāra spēle jau šovakar, pulksten 20:00 Sportacentrs.com TV.

 

1/4 fināla pāri

RTU/Inspecta (#1) - Kurši (#8)

 Lielvārde (#2) - Bauska (#7)

Rubene (#3) - FK Rīga (#6) 

Cēsu alus/Lekrings (#4) - Ķekava (#5)

 

RTU/Inspecta - Kurši

1. spēle - sestdien, 01.03.2014 pulksten 18:00

2. spēle - svētdien, 02.03.2014 pulksten 15:30

Regulārajā sezonā, abās savstarpējās tikšanās reizēs, pārliecinoši uzvarēja "RTU/Inspecta" vienība. Arī šobrīd viņi ir neapstrīdami šī pāra favorīti. Vai liepājniekiem ("Kurši") izdosies sagādāt sarūgtinājumu "RTU/Inspecta" komandai un tās faniem, uzvarot vismaz vienu spēli izbraukumā?

 

Lielvārde - Bauska

1. spēle - sestdien, 01.03.2014 pulksten 19:00

2. spēle - svētdien, 02.03.2014 pulksten 19:00

"Lielvārde" un "Bauska" šosezon ir aizvadījušas divas ļoti atšķirīgas savstarpējās spēles. Pirmajā tikšanās reizē "Lielvārde" sagrāva "Bausku". Savukārt otrajā tikšanās reizē, "Bauska" bija noskaņojusies daudz nopietnāk. Sīvā un rezultatīvā spēlē, ar mājas fanu atbalstu, tomēr virsroku atkal ņēma "Lielvārde". Vai trešais mačs būs liktenīgais un "Bauska" beidzot spēs pieveikt "Lielvārdi"?

 

Rubene - FK Rīga

1. spēle - sestdien, 01.03.2014 pulksten 17:00

2. spēle - svētdien, 02.03.2014 pulksten 16:00

"Rubene" ir šī pāra favorīti, un jau regulārajā sezonā spējuši divreiz pieveikt FK "Rīga". Vai rīdziniekiem atradīsies kādi papildus ieroči, ko likt pretī šoreiz, vai arī "Rubene" bez problēmām kvalificēsies 1/2 fināliem?

 

Cēsu alus/Lekrings - Ķekava

1. spēle - piektdien, 28.02.2014 pulksten 20:00

2. spēle - svētdien, 02.03.2014 pulksten 20:00

Šis ir 1/4 finālu visinteresantākais pāris. Gaidāmas ļoti aizraujošas un saspringtas cīņas. Regulārajā sezonā, katra no komandām uzvarēja savās mājās. Abas spēles bija ļoti rezultatīvas, un uzvarētājs guva tikai par vieniem vārtiem vairāk. Respektīvi pirmajā spēlē triumfēja "Ķekava" ar 12:11, savukārt otrajā spēle - Cēsu alus/ Lekrings ar 10:9 (uzvarētājs tika noskaidrots tikai ar pēcspēles metienu palīdzību). Šīs spēles garām palaist nedrīkst! Pirmā spēlē jau šovakar!

 

Visu spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

Seko līdzi Sportacentrs.com TV programmai

Kura komanda kvalificēsies 1/2 fināliem?

  • 33

  • 29



Divus vārtus Latvijas izlases labā guva Marta Reke. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniores salūst 3. periodā un zaudē slovākietēm

Šodien pasaules čempionātā Lahti Latvijas izlases pretiniece apakšgrupas otrajā spēlē bija mūsu "svara kategorijas" komanda - Slovākijas valstsvienība. Spraigā cīņā tika aizvadīti pirmie divi periodi, pēc kuriem rezultāts vēl bija neizšķirts (3:3), bet pēdējā trešdaļā slovākietes guva piecus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 8:3. Labākā starp latvietēm – Marta Reke.
Labākās spēlētājas balvu mūsu komandā pelnīti saņēma vārtsardze Estere Elbrete (#88). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniorēm neveiksmīgs spēles sākums un zaudējums Šveices izlasei

Šodien Somijas pilsētā Lahti sākās 11. pasaules čempionāts florbolā sieviešu U19 izlasēm. Latvijas valstsvienība turnīru sāka ar spēli pret vienām no favorītēm šveicietēm, kam kapitulēja ar 1:8. Goda vārtus mūsu komandas labā guva Katrīna Dārta Kārkliņa, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura vārtos stājās mača otrajā pusē un ielaida tikai divus vārtus.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.