Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Blinds: ''Uzvarējām, jo bijām fiziski spēcīgāki''

Šodien pasaules čempionātā florbolā, kas norisinās Somijā, Latvijas florbola izlase ar rezultātu 8:1 sagrāva Igaunijas florbolistus, tādējādi rītdien mūsējie aizvadīs spēli par piekto vietu ar Krievijas un Norvēģijas izlašu pāra uzvarētāju. Pēc spēles viens no Latvijas izlases līderiem - Atis Blinds dalījās komentāros par aizvadīto spēli.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-10 17:53, pirms 13 gadiem
Varēja jau kādu spēli parādit tiešraidē LTV7!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-10 18:47, pirms 13 gadiem
Vāreja labāk ielikt speles video sportacentrā!!
, 2010-12-10 18:49, pirms 13 gadiem
ltv7 sesdien rādīs finālu..laikam 17:00
Labākās spēlētājas balvu mūsu komandā pelnīti saņēma vārtsardze Estere Elbrete (#88). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniorēm neveiksmīgs spēles sākums un zaudējums Šveices izlasei

Šodien Somijas pilsētā Lahti sākās 11. pasaules čempionāts florbolā sieviešu U19 izlasēm. Latvijas valstsvienība turnīru sāka ar spēli pret vienām no favorītēm šveicietēm, kam kapitulēja ar 1:8. Goda vārtus mūsu komandas labā guva Katrīna Dārta Kārkliņa, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura vārtos stājās mača otrajā pusē un ielaida tikai divus vārtus.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.