Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Labākos florbolistus suminās Rīgas Latviešu biedrības namā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Labākos florbolistus suminās Rīgas Latviešu biedrības namā
Foto: floorball.lv

iektdien, 6. jūnijā, Rīgas Latviešu biedrības namā (Rīgā, Merķeļa ielā 13) notiks Latvijas Florbola čempionāta 2013./2014.gada sezonas labāko spēlētāju, treneru un tiesnešu apbalvošana un sveikšana. Pasākums norisināsies RLB nama Līgo zālē, sākums pulksten 17.00.

Latvijas Florbola savienība uz aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, lai pateiktos viņiem par ieguldīto darbu un čempionāta laikā nodemonstrēto sniegumu. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu piecu pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgas rezultatīvākie florbolisti, labākie spēlētāji visās pozīcijās (uzbrukumā, aizsardzībā un vārtos), labākie treneri, kā arī labākais jaunais tiesnesis. Vīriešu un sieviešu Virslīgā tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī čempionāta vērtīgākais spēlētājs un spēlētāja (MVP).

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti žurnālisti, fotogrāfi un citi plašsaziņas līdzekļu pārstāvji!

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-03 17:53, pirms 10 gadiem
Parasti ar nezināšanu nelielās, bet spriežot pēc "nickname",tas Tevi attaisno!