Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Amual

Atbalsti perspektīvu veikbordisti - nobalso!

Atbalsti perspektīvu veikbordisti - nobalso!
Lauma izpilda Heelside Backroll.

Lauma Ildena ir talantīga veikbordiste un arī snovbordiste ar lielu potenciālu, kura attīstīšanai ļoti nepieciešams jūsu atbalsts. Lai cīnītos par medaļām Eiropas veikborda čempionātā, Lauma 2011. gada pavasarī cer sagatavoties sezonai vienā no pasaules labākajām nometnēm WWC (World Wakeboard Center), Orlando, Floridā. Tik vien kā nobalsot, lai viņa iegūtu stipendiju šim projektam!

Lauma Ildena ir iekļuvusi konkursa Labie Darbi otrajā kārtā, kur tavs bezmaksas balsojums palīdzēs viņai iegūt stipendiju veikborda treniņiem ASV!

Nobalsot par projektu "Treniņnometne perspektīvajai veikbordistei Laumai Ildenai" līdz 30. septembrim vari divējādi (jeb divas reizes):

1) ievadot savu mobilo numuru (lapas labajā pusē) šeit.
2) no sava draugu profila šeit.

Tas ir BEZ MAKSAS un bez citas reģistrācijas!

Konkurence ir sīva un vajadzīga ikkatra balss, kas ved Laumu vienu soli tuvāk ilgi cerētam mērķim!

Nobalsosim paši un pastāstīsim arī draugiem un kolēģiem. Lai arī viņi pastāsta tālāk. Laumai palīdz ik viena balss un kopā mēs to varam paveikt - tik vien kā daži klikšķi un minūte laika!

Liels paldies!


, 2010-09-21 01:07, pirms 14 gadiem
Komentāru vēl nav. Esi pirmais!
, 2010-09-21 10:35, pirms 14 gadiem
.. man jau piebesiijusas siss uzmacosaas reklamas lai balso par to un to.. cilveki kas gribes nobalsot.. nobalsos un atradiis kur to izdariit.... ne jau jauzmacas visiem ar so pasaakumu... saprotu ka Laumai tas ir svariigi un naudinja loti vajadziiga.. bet ne jau manupraat sitik vairakkartigi uzmacosaa veidaa
, 2010-09-29 12:33, pirms 14 gadiem
Bet ja vēlies lai finansējumu dabon PASAULES REKORDISTS Ziemeļu gulbju gredzenošanā (lai pilnvērtīgāk varētu iegūt datus), tad balso
1. ar mob. telefonu (bezmaksas pakalpojums). Šim nolūkam jāieiet
Ziemeļu gulbju pētījuma turpināšana |...
Ekrāna labajā pusē ir jāieraksta mob. telefona numurs un jānospiež taustiņš ''Saņemt kodu bezmaksas ''. Dažu sekunžu laikā atnāks īsziņa ar balsosanas kodu. Tas
jānorāda vēl vienā ailītē zem jau norādīta telefona numura. Tad jānospiež taustiņš ''Balsot''. Var balsot arī no citām valstīm, tikai rakstot numuru, jānorada attiecīgas valsts kods.
2. Tie, kas ir reģistrējušies portālā Draugiem.lv jāaiziet pēc adreses –
draugiem.lv
, jāizvēlas zimeļu gulbju projekts un jānospiež taustiņš ''Balsot par projektu''.
Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.