Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Rīgas atklātajā čempionātā dambretē uzvar nacionālie lielmeistari

Rīgas atklātajā čempionātā dambretē uzvar nacionālie lielmeistari
Pirmo trīs vietu ieguvējas sievietēm. Foto: Latvijas dambretes federācija.

Noslēgušās cīņas Rīgas atklātajā čempionātā vīriešiem un sievietēm 64 lauciņu dambretē, kurš norisinājās 18.septembrī Rīgas 6.vidusskolā un kru uzvaras izcīnīja nacionālie lielmeistari Regīna Piroņena un Guntars Purviņš.

Sievietēm par Rīgas čempioni ar izcīnītajiem 8 punktiem no 10 iespējamajiem kļuva daudzkārtējā Latvijas čempione, Nacionālā lielmeistare Regīna Piroņena. Otro vietu atpaliekot par punktu izcīnīja arī daudzkārtējā Latvijas čempione, Nacionālā lielmeistare Antra Valnere. Godalgotajā trešajā vietā ar izcīnītajiem 6 punktiem ierindojās vecākā sieviešu turnīra dalībniece, Nacionālā meistare Zoja Uvačana.

Vīriešiem pārliecinoši ar izcīnītajiem 14 punktiem no 16 iespējamajiem par Rīgas čempionu kļuva vairākkārtējais Latvijas čempions, Nacionālais lielmeistars Guntars Purviņš kuram šis ir jau 14 Rīgas čempiona tituls. Ar izcīnītajiem 12 punktiem uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa perspektīvais jaunietis, meistarkandidāts Reinis Štāls. Godalgoto trijnieku ar 11 punktiem noslēdza Nacionālais meistars Raivis Paegle, kurš tikai pēc papildus kritērijiem apsteidza ceturtās vietas ieguvēju Romānu Viļumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija


Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un 
bodifitnesa federācija.

IFBB starptautiskajā turnīrā fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle" uzvaras četru valstu pārstāvēm

Rīgā notikušajā ikgadējā IFBB starptautiskajā kausā fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2024”, ko organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā, uzvaras svinēja četru valstu pārstāves.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.
Edvards Gruzītis. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Gruzītis sporta kāpšanas OS atlases sacensībās nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas sportists Edvards Gruzītis piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu atlases sacensībās sporta kāpšanā nepārvarēja kvalifikāciju.