Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Tomlinsons pret "Steelers" nespēlēs

Tomlinsons pret "Steelers" nespēlēs
Ladainiens Tomlinsons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienības Sandjego "Chargers" pussargs Ladainiens Tomlinsons, savainojuma dēļ, nepiedalīsies nākamajā nedēļas nogalē paredzētajā izslēgšanas turnīra spēlē pret Pitsburgas "Steelers".

Viens no Nacionālās Futbola Līgas (NFL) pašlaik labākajiem pussargiem Ladainiens Tomlinsons nevarēs palīdzēt savai komandai Divīziju izslēgšanas spēlēs pret Pitsburgas "Steelers", jo vēl nav atkopies no iepriekš gūtā cirkšņa savainojuma.

Tāpat paziņojumā presei ir norādīts, ka Tomlinsons netiks ievietots savainoto spēlētāju sarakstā un paliks komandas 53 cilvēku pieteikumā, jo pastāv cerības, ka viņš varētu piedalīties Konferences finālā vai "Super Bowl" spēlē (protams, ar noteikumu, ja "Chargers" līdz šīm spēlēm tiks - aut.). Tāpat ir pavēstīts, ka nākamajā mačā varēs piedalīties Antoniuo Geitss, kuram arī bija veselības problēmas jau pirms spēles ar Indianapolisas "Colts".

Aizvaditajā regulārajā sezonā Ladainiens Tomlinsons piedalījās visās 16 spēlēs, kurās arī uz laukuma izgāja pamatsastāvā, 292 mēģinājumos "izsita" 1110 jardus un veica 11 piezemējumus. Tāpat viņa kontā viens piezemējums pēc piespēles.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com


, 2009-01-06 01:19, pirms 15 gadiem
Neesmu LT fans un uzskatu, ka līgā ir daudz labāku RB par viņu. Protams, viņš ir labs RB, bet vai starp labākajiem? Vārds ir skaļš, bet viņa cipari pēdējā laikā vairs nav, ņemot vērā viņa ietekmi un mēģinājumus. Sprolza spēle pret Colts lieliski parādīja, kurš ir labākais RB pašlaid SD sastāvā. Kā jau pirms tam izteicos, LT zaudējumu pat neuzkatu par mīnusu.
, 2009-01-06 10:37, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Neesmu LT fans un uzskatu, ka līgā ir daudz labāku RB par viņu. Protams, viņš ir labs RB, bet vai starp labākajiem? Vārds ir skaļš, bet viņa cipari pēdējā laikā vairs nav, ņemot vērā viņa ietekmi un mēģinājumus. Sprolza spēle pret Colts lieliski parādīja, kurš ir labākais RB pašlaid SD sastāvā. Kā jau pirms tam izteicos, LT zaudējumu pat neuzkatu par mīnusu.
L.T. savu vērtību ir parādījis un pierādījis vairāku gadu garumā. Ne velti SN (un tie nav nekādi puišeļi, bet futbola eksperti ar stāžu) viņu atzina (pirms sezonas) par labāko RB līgā un tāpat viņš ir starp pasaules labākajiem atlētiem (vispār)... .
Manuprāt tas ir vairāk gaumes jautājums. Ja L.T. ir bez savainojumiem un optimālā formā, tad konkurentu viņam nav (un tas ir pierādījies vairākkārt).

Sprolzs... kā jau teicu iepriekš, RB ir ļoti interesanta pozīcija, gluži kā vārtsargi hokejā - "uzspīdēt" var daudzi, bet savu līmeni noturēt ilgāk nekā viena sezona - vien retais.
, 2009-01-06 15:52, pirms 15 gadiem
LT un AP labākie RB līgā!
bet Chargeriem, laikam šitā būs pēdējā spēle šogad, jo bez LT viņiem nekas labs nespīd Jā, Sproulzs nospēlēja unikālu spēli pret Coltiem, taču viņa īstais lauciņš ir Returni un 3rd down izspēles. Bet chargeriem ir nepieciešams patiešām īsts RB un nedomāju, ka tas ir Sproulzs...
bet būšu priecīgs, ka kļūdīšos!

GO Bolts, GO Ravens!!!
, 2009-01-06 16:22, pirms 15 gadiem
Nu, nezinu. Tur jau tā lieta, ka LT BIJA labākais. Tagad? Cipari noteikti nav ne tuvu. Sprolza spējas jau ievēroju pirms pāris sezonām, tas nav nekāds brīnums, ka viņš pret Colts bija izcils. Un kāpēc, lai viņš to neatkārtotu pret PIT?

LT ''zaudējuma'' sekas jau parādījās pret Colts, ko arī biju prognozējis. To pašu es saku arī tagad, ka LT nemaz nav tik dikti vajadzīgs.
, 2009-01-06 16:38, pirms 15 gadiem
Tas krietni palielina Chargers izredzes manuprāt.
, 2009-01-06 19:48, pirms 15 gadiem
Ši nebija LT sezona, tas ir skaidrs, bet pēdējā spēle pret Denveru parādīja, ka joprojām ir spēks!

Un viss būs labi, kamēr Sproles būs vesels, bet ja vņam kkas notiks, tad uzreiz cietīs gan "running game", gan special teams, tāpēc es uzskatu, ka izmantot Sproles par patstāvīgu RB ir vnk nelietderīgi un varbūt pat bīstami
Agate Rašmane. Foto: LOK/ Ilmārs Znotiņš

Rašmane līdere pēc Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmās dienas

LETA. Latvijas sportiste Agate Rašmane Osijekā notiekošajā Eiropas čempionātā šaušanā atrodas līderpozīcijā pēc kvalifikācijas pirmās kārtas sacensībās šaušanā 25 metru distancē ar mazkalibra pistoli.
Gustavs Gailītis (pa kreisi). Foto no sporstista privātā arhīva.

Eiropas čempiona titulu skeitbordā izcīnījušais Gailītis: "Uz mērķi gāju 18 gadus"

Aizpagājušās nedēļas nogalē Francijā par Eiropas čempionu skeitborda slalomā kļuva Gustavs Gailītis, kurš ar izvēlēto sporta veidu nodarbojas 18 gadus, bet tik augstu panākumu guva pirmo reizi.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation
23

Latvietis snūkera elitē: 17 gadus vecais Žižins nodrošina vietu pasaules tūrē

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins svētdien Lesterā "Q School" turnīrā jeb kvalifikācijas sacensībās nodrošināja vietu pasaules snūkera tūrē.