Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Džounsa traumas dēļ nenotiks cīņa par UFC smagsvaru čempiona titulu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džounsa traumas dēļ nenotiks cīņa par UFC smagsvaru čempiona titulu
Džons Džounss. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Patreizējā titula īpašnieka Džona Džounsa traumas dēļ nākamajā mēnesī nenotiks cīņa par UFC smagsvaru pasaules čempiona jostu starp viņu un Stipi Miočiču, otrdien paziņoja turnīra "UFC 295" organizatori.

FC ("Ultimate Fighting Championship") prezidents Deina Vaits paziņoja, ka Džounss guvis krūšu traumu pirmdien treniņā, viņam tiks veikta operācija un amerikānis nevarēs doties oktagonā vismaz astoņus mēnešus.

Kā norāda Vaits, tiks aizvadīta cīņa par pagaidu čempiona titulu smagajā svarā, kurā tiksies krievs Sergejs Pavlovičs un anglis Toms Aspinals.

Jaukto cīņu mākslas (MMA) pārstāvis Džouns martā atgriezās UFC pēc trīs gadu pauzes, pārcēlās uz smagāku svaru un "UFC 285" pieveica francūzi Sirilu Ganē, izcīnot vakanto čempiona titulu smagsvariem.

36 gadus vecais Džounss tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem UFC cīkstoņiem pirmajā smagajā svarā, kurā sasniedza UFC rekordu ar 18 nezaudētām cīņām pēc kārtas un 14 uzvarētām titulcīņām.

Džounsa un viņa 41 gadu vecā tautieša Miočiča cīņai par čempiona jostu bija jānotiek 11. novembrī "Madison Square Garden" (MSG) arēnā Ņujorkā.

Džounss karjeras laikā uzvarējis 26 no 27 cīņām, bet Miočiča, kurš savulaik divas reizes kļuvis par pasaules čempionu smagsvariem, bilance ir 20-4. Miočičs pēdējo cīņu aizvadīja 2021.gada martā, kad cīņā par pasaules smagsvaru čempiona titulu piekāpās francūzim Fransisam Nganū.

     [+] [-]

, 2023-10-29 13:26, pirms pusgada
Džonss- "džoUnss"

Kroufords- "krofords"

Kad šitas luņu portāls kaut ko mācēs rakstīt