Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Zīle "GLORY" ringā martā tiksies ar titulcīņā zaudējušo marokāni Hbabezu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Zīle "GLORY" ringā martā tiksies ar titulcīņā zaudējušo marokāni Hbabezu
Kristaps Zīle. Foto: kokfights.com

Latviešu kikbokseris Kristaps Zīle (33-10), kurš pievienojies pasaules vadošajai kikboksa organizācijai "GLORY", savu pirmo cīņu kopš jaunā līguma noslēgšanas aizvadīs 11. martā. Nīderlandes pilsētā Roterdamā Zīle cīnīsies pret marokāni Tariku Hbabezu (47-10).

Jau ziņots, ka pussmagā svara cīkstonis Kristaps Zīle pirms divām dienām parakstījis trīs cīņu līgumu ar "GLORY". Pats sportists sarunā ar Sportacentrs.com izteicās, ka pirmo cīņu līguma ietvaros gatavojas aizvadīt jau martā. Šodien oficiāli kļuvis zināms Zīles pretinieks un cīņas datums - latvietis 11. martā Roterdamā tiksies ar marokāni Tariku Hbabezu.

30 gadus vecais Hbabezs, kurš iepriekš cīnījies arī ietekmīgajā Āzijas cīņas sportu organizācijā "ONE Championship", "GLORY" debitēja 2021. gadā, kad vēl startēja smagsvaros. Smagsvaru turnīra pusfinālcīņā marokānis pēc punktiem pieveica Levi Rihtersu, bet finālā cieta sakāvi pret čempionu Riko Verhovenu, cīņai tiekot apturētai pēc pirmā raunda.

Pēc tam Hbabezs piedzīvojis vēl divus zaudējumus, bet savu iepriekšējo cīņu Marokas kikbokseris aizvadīja pērnā gada oktobrī. Toreiz Hbabezs cīnījās par vakanto titulu pussmagajā svarā, kur ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem atzina pašreizējā čempiona, lietuvieša Sergeja Maslobojeva pārākumu. Abu duelis vēlāk tika atzīts par gada labāko "GLORY" cīņu.

36 gadus vecais Zīle šobrīd atrodas Taizemē, kur gatavojas gaidāmajai cīņai. Lai arī "GLORY" paziņojumā rakstīts, ka tā būs latvieša debija, divas cīņas savulaik (2012. un 2018. gadā) "GLORY" ringā Zīle jau aizvadījis - tiesa, tobrīd vēl bez līguma ar organizāciju.

Izmantotie resursi:

     [+] [-]

, 2023-02-21 21:43, pirms gada
Parasti virsrakstā raksta pretinieku uzvārdus un tad rakstā apraksta kas viņi tādi un ko viņi var.
Toties te jau virsrakstā, kā tādās vakara ziņās, noliek mūsējo bokseri, kurš tagad maisu sitīšot.