Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Video: I. Tarvida izrauj uzvaru un izcīna pasaules čempionāta godalgu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Dienvidkorejas apgabalā Mudžu turpinās pasaules čempionāts taekvondo olimpiskajā versijā. Pasaules ranga desmitais numurs Inese Tarvida (53 kg) šodienas ceturtdaļfinālā izrāva uzvaru cīņā ar mājinieci Mindžeonu Kimu, nodrošinot vismaz trešo vietu, kas ir lielākais panākums Latvijas taekvondo vēsturē.
Video: World Taekwondo
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2017-06-27 15:20, pirms 7 gadiem
Apsveicu Inesi ar šo uzvaru! Bauska ar Tevi! Tik žēl ka taekvondo ar šīm elektronikam saboja skaistakas cīņas. Loti maz tiek izmantoti grieztie sitieni.viss tiek paklauts sitienam ar prieksejo kaju, praktiski ka paukosana. Bet nav citu sitienu. Grudienu nav .. asumu mazak. Bet tapat loti liels prieks par māsām!! Latvija taekwondo pazineji lielakajos sapnos nevareja iedomaties ka tiks kadreiz tik talu kur nu vel tiksana uz OS. Kas ir loti ticama un cerams ka bas māsas tiks.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-27 15:30, pirms 7 gadiem
Paldies par video, labs trilleris. Kam nav laika, interesantākais sākas no 11.min. Inesei veiksmi pusfinālā!