Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: I. Tarvida izrauj uzvaru un izcīna pasaules čempionāta godalgu

Dienvidkorejas apgabalā Mudžu turpinās pasaules čempionāts taekvondo olimpiskajā versijā. Pasaules ranga desmitais numurs Inese Tarvida (53 kg) šodienas ceturtdaļfinālā izrāva uzvaru cīņā ar mājinieci Mindžeonu Kimu, nodrošinot vismaz trešo vietu, kas ir lielākais panākums Latvijas taekvondo vēsturē.
Video: World Taekwondo

, 2017-06-27 15:20, pirms 7 gadiem
Apsveicu Inesi ar šo uzvaru! Bauska ar Tevi! Tik žēl ka taekvondo ar šīm elektronikam saboja skaistakas cīņas. Loti maz tiek izmantoti grieztie sitieni.viss tiek paklauts sitienam ar prieksejo kaju, praktiski ka paukosana. Bet nav citu sitienu. Grudienu nav .. asumu mazak. Bet tapat loti liels prieks par māsām!! Latvija taekwondo pazineji lielakajos sapnos nevareja iedomaties ka tiks kadreiz tik talu kur nu vel tiksana uz OS. Kas ir loti ticama un cerams ka bas māsas tiks.
, 2017-06-27 15:30, pirms 7 gadiem
Paldies par video, labs trilleris. Kam nav laika, interesantākais sākas no 11.min. Inesei veiksmi pusfinālā!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.