Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintons Džeksons atgriežas UFC?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintons Džeksons atgriežas UFC?
Kvintons Džeksons
Foto: ufc.com

Izskanējusi informācija, ka bijušais organizācijas UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (35-11-0), kuram šobrīd ir spēkā esošs līgums ar otru pasaules lielāko MMA organizāciju „Bellator”, lauzis līguma attiecības ar patreizējo darba vietu un grasās atgriezties UFC.

Pirms gada trīsdesmit sešus gadus vecais Kvintons Džeksons ar skandālu pameta UFC un parakstīja ilgtermiņa līgumu ar Bellator. Toreiz melnādainais amerikānis nosauca Bellator par sportistu paradīzi un izteicās, ka šajā organizācijā cīkstoņi saņem atbilstošu attieksmi un cieņu, kā arī ļauj paralēli cīnīties profesionālajā vrestlingā.

Pēc trīs cīņu aizvadīšanas Bellator rindās, kurās bijušais UFC čempions uzvarēja Džoiju Beltranu (15-11-0), Muhamedu Lavalu (14-4-0) un Kristianu Mbumbu (18-7-1), viņa domas mainījās un tagad viņš vēlas atgriezties UFC.

„Kad es gāju prom no UFC, domāju, ka sliktākas organizācijas par šo uz zemes vairs nav un citviet pret mani izturēsies pienācīgi. „Viacom” (Kompānija, kurai „Bellator” akciju kontrolpakete – J.E.) kādu laiku pret mani izturējās labi, taču UFC tomēr bija labāk,” atzina Džeksons, kurš UFC pameta ar trīs zaudējumu bagāžu.

„Tad vēl nezināju kā viss izvērtīsies… Kad sāc strādāt jaunā darba vietā viss sākumā izskatās rozā krāsā. Es domāju, ka sava prieka pēc varēšu filmēties priekš kino, cīnīties vrestlingā, viņi solīja, ka mēs pārdosim daudz skatījumu televīzijā, mantiņas un T-kreklus, taču viss nebija tā. Neskatoties uz visu, nekur nemaksā tik labi kā UFC.”

Vadoties pēc ārzemju masu medijos atrodamās informācijas, Kvintons jau parakstījis līgumu ar UFC, taču Bellator vadītājs Skots Kokers uzsver, ka šī līguma parakstīšana nav korekta, jo sportistam vēl joprojām ir kontrakts ar viņa vadīto organizāciju un viņš sola visu atrisināt tiesas ceļā. Pats Džeksons pārliecināt, ka jau drīzumā viņš atgriezīsies UFC cīņu būrī.

„Esmu vecs vilks, kurš jau pabijis UFC un daudz ko sasniedzis. Lai jaunie džeki cīnās par čempiona jostām, es vienkārši vēlos kāpt cīņu būrī un cīnīties. Kad pienāks diena kārt cimdus uz nagliņas tā priekš manis būs traģēdija. MMA – tā ir daļa no manis.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2014-12-24 08:22, pirms 9 gadiem
Atgriežas gan, beidzamaja Fight Night bija ekskluzīva intervija. Jaunie varēs atrauties smuki `

  -1 [+] [-]

, 2014-12-24 11:15, pirms 9 gadiem
Tas i psc ar sho sadalju, ar vinju jau reaali ir nosleegts ligums, vins jau gaida pretinieku, a te virsraksts ar jautaajumu "Kvintons Džeksons atgriežas UFC?"

  -1 [+] [-]

, 2014-12-24 12:18, pirms 9 gadiem
Diemžēl cīņas sportiem vajag savu ekspertu citàdi auzas vien

     [+] [-]

, 2014-12-26 22:18, pirms 9 gadiem
Pilniigs sviests ar to visu!