Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA organizācija “Cage Warriors” atsāks savu darbību

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA organizācija “Cage Warriors” atsāks savu darbību
Grehems Boilans
Foto: mmaweekly.com

Viena no pasaules lielākajām MMA organizācijām “Cage Warriors”, kura bāzējas Anglijā, gandrīz pēc pusotra gada ilgas pauzes izlēmusi atsākt savu darbību un jau aprīlī rīkos savu nākamo pasākumu.

Britu organizācija “Cage Warriors”” (CWFC), kura savu pēdējo cīņu pasākumu aizvadīja 2014. gada novembrī, paziņojusi, ka viņu nākamais turnīrs notiks 15. aprīlī Londonā, Anglijā.

“Mēs zinām, ka cīņu sporta fani uzreiz vēlas visu uzzināt, taču es vēlos būt pārliecināts, ka “Cage Warriors” atgriežas tādā pašā kvalitātē kā bijām iepriekš un spējam attīstīt sportu Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikas reģionā,” skaidroja “Cage Warriors” prezidents Grehems Boilans.

“Mēs atjaunojam savu darbību, lai organizētu pašas labākās cīņas un atklātu jaunus talantus. 2015. gadā septiņi cīkstoņi, kuri bija parādījušies “Cage Warriors” apritē, pievienojās UFC. 2016. gadā mēs gribam turpināt iesākto un radīt to pašu ažiotāžu, kā dēļ mēs esam pazīstami.”

Ar “Cage Warriors” līgumi savulaik bijuši šā brīža MMA zvaigznēm Konoram Makgregoram, Maiklam Bispingam, Rosam Pīrsonam, Gegardam Musasi, Polam Deilijam, Čeikam Kongo, Denam Hārdijam, Džozefam Dafijam, Denisam Sīveram, Antonio Silvam u.c. ne mazāk slaveniem atlētiem. No Latvijas sportistiem šīs organizācijas rindās izdevies atzīmēties vien brāļiem Jurijam un Vladimiram Maļko.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Fight...

Slēpts komentārs: ficuks

  -2 [+] [-]

, 2016-02-13 04:41, pirms 8 gadiem
Taisnība, cilvēki naudas dēļ atsit smadzenes un raisa apresiju

  +1 [+] [-]

, 2016-02-13 09:12, pirms 8 gadiem
re līdz kam jūs deģenerātus ir novedis litrabols - viss ko vēl saprorat ir pudele un galda hokejs