Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudisti Duinovs un Dūda uzvar pa vienam pretiniekam Eiropas kausa posmā

Ints Megnis
Ints Megnis

Džudisti Duinovs un Dūda uzvar pa vienam pretiniekam Eiropas kausa posmā
Ņikita Duinovs izdara metienu. Foto: IJF

Latvijas džudisti Ņikita Duinovs un Dāvis Dūda nedēļas nogalē Portugālē uzvarēja pa vienam pretiniekam Eiropas kausa posmā, bet cīņā par augstākajām vietām neiesaistījās.

Svara kategorijā līdz 81 kilogramam Duinovs vispirms pieveica britu Skotu Kjūseku, bet apakšgrupas pusfinālā piekāpās francūzim Žonatanam Alardonam, kurš vēlāk turnīrā tika pie bronzas.

Savukārt svarā līdz 90 kilogramiem Dūda pieveica portugāli Marku Pereiru, bet apakšgrupas pusfinālā zaudēja Benuā Kolinam no Francijas, kurš arī vēlāk izcīnīja bronzu.

Svarā līdz 100 kilogramiem pieteikts bija pieredzējušais Jevgēņijs Borodavko, tomēr viņš uz tatami neizgāja. Borodavko šobrīd ieņem 14. vietu Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijas rangā svara kategorijā līdz 100 kilogramiem. Ja atlase noslēgtos tagad, viņš pārliecinoši kvalificētos savām ceturtajām olimpiskajām spēlēm, tomēr tā risināsies vēl gandrīz pusotru gadu.