Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Margarito: "De La Hoija nav pelnījis cieņu"

Jānis Pārums

Margarito: "De La Hoija nav pelnījis cieņu"
Antonio Margarito
Foto: AFP

Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem meksikānis Antonio Margarito kritizējis leģendāru meksikāņu izcelsmes ASV bokseri Oskaru De La Hoiju, sakot, ka viņš nav pelnījis cieņu.

Margarito izteicis savas pārdomas par 6. decembrī gaidāmo De La Hoijas cīņu ar filipīnieti Meniju Pakjao, kurš šobrīd ir pasaules čempions WBC versijā svarā līdz 61.2 kilogramiem. Margarito uzsvēris, ka cīņa būs tikai "vienas puses šovs", kurā galvenais ir nauda. De La Hoija iepriekš bija sacījis, ka vienmēr grib cīnīties tikai ar labākajiem, taču Margarito uzskata, ka De La Hoiju interesē vienīgi nauda.

"Cīņa nebūs nekas vairāk kā vienkārši šovs. Kā tas iespējams, ka Oskars cīnīsies ar bokseri, kurš savulaik bijis pat visvieglākā svara bokseris (līdz 50.8kg)? Šeit visa runa iet tikai par naudu. Viņi pat necīnās par jebkādu titulu. De La Hoija (39-5, 30KO) cīnīsies ar Pakjao (47-3-2, 35KO), bet ar mani nav uzdrošinājies cīnīties."

Margarito (37-5, 27KO) arī atzina, ka neplāno skatīties šo cīņu un piebilda, ka amerikānis nav pelnījis cieņu, jo par pretinieku izvēlējies bokseri, kas vēl divas cīņas atpakaļ cīnījās pirmajā vieglajā svarā (līdz 59kg): "Es nevēlos skatīties šo cīņu. Patiesībā tā mani nemaz neinteresē. Oskars nav pelnījis, lai viņu ciena."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com