Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija piemirsis par karjeras beigšanu?

Jānis Pārums

De La Hoija piemirsis par karjeras beigšanu?
Oskars De La Hoija
Foto: AP

Lai gan leģendārais bokseris Oskars De La Hoija šogad paziņoja, ka gada beigās beigs karjeru, viņa pēdējie izteikumi plašsaziņas līdzekļos liecina, ka meksikāņu izcelsmes amerikānis varētu turpināt boksēties.

De La Hoija, kurš 6. decembrī aizvadīs cīņu pret filipīnieti Meniju Pakjao, uzvēris, ka negrib akcentēt cīņu ar Pakjao kā pēdējo karjeras cīņu: "Es negribu akcentēt uz to uzmanību, negribu par to domāt un runāt. Jau agrāk esmu izteicis vairākus paziņojumus, taču šobrīd mans galvenais uzdevums ir cītīgi trenēties un gatavoties savai cīņai pret Meniju Pakjao."

"Vairs nevēlos runāt par savu aiziešanu no boksa. Šobrīd mans mērķis ir šī cīņa," piebilda De La Hoija. "Kad atrodos treniņu zālē un viss notiek lieliski, domas par aiziešanu galvā nenāk. Ir sajūta, ka vēl var aizvadīt desmit cīņas. Tu domā tikai par treniņiem, cīņu un uzvaru."

"Daudzi bokseri neaiziet no boksa tāpēc, ka cer vēl nopelnīt. Manā gadījumā es vēl jūtu, ka varu uzvarēt. Mani refleksi un ātrums nav pametuši mani, taču es apzinos, ka mana karjera tuvojas beigām," uzsvēra bokseris.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-08-30 21:46, pirms 16 gadiem
nu tad cīnies un izcīni vēl uzvaras! neviens Tev nepārmetīs!

     [+] [-]

, 2008-08-31 12:11, pirms 16 gadiem
Nu ja gada laikā viņš var nopelnīt 100 miljonus tad domāju gan, ka negribas pamest lielo sportu