Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis nākamo cīņu plāno aizvadīt šogad

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Briedis nākamo cīņu plāno aizvadīt šogad
Mairis Briedis
Foto: TASS/Scanpix

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pirms desmit dienām Maskavā pēc punktiem pieveica francūzi Brendonu Delorjē. Plānots, ka nākamo cīņu Briedis aizvadīs līdz 2018. gada beigām, Sportacentrs.com podkāstā "Ārpus kadra" atzina sportista menedžeris Raimonds Zeps.

"Tuvākie plāni ir atkarīgi no Oleksandra Usika plāniem. Visas organizācijas grib, lai viņš pēc iespējas ātrāk aizstāvētu savas jostas, kas tagad ir iesaldētas, un Mairis ir WBC pirmais pretendents. Organizācija jau norādījusi, ka grib, lai Usiks cīnītos ar Mairi. Tikmēr Tonija Beljū promouters Edijs Herns sācis sarunas, lai Usiks un Beljū cīnītos par visām četrām jostām. Torētiski WBC varētu piekrist, bet neredzu, kāpēc lai piekristu pārējās trīs organizācijas. Tad ir jautājums, vai Beljū interesē viena vai divas jostas, jo loģiskāk būtu palikt smagsvaros, nevis pakļaut savu ķermeni briesmām," stāstīja Raimonds Zeps.

"Pašlaik notiek sarunas, kas nebūs visai garas, jo Usiks būs spiests pieņemt lēmumu. Jā, Mairim šogad līdz gada beigām paredzēts aizvadīt nākamo cīņu," atklāja Zeps. Visticamāk, tā būs titula cīņa, tomēr Brieža menedžeris to nedz apstiprināja, nedz noliedza. Tāpat viņš teica, ka Beljū diezin vai ir Usika līmeņa pretinieks. "Ja mēs skatāmies reāli, Beljū nav augstākā līmeņa bokseris. Domāju, ka no astoņiem supersērijas dalībniekiem jebkurš gribētu Beljū kā savu pretinieku ceturtdaļfinālā. Viņš uzvarēja bez Ahilleja palikušo Deividu Heju, kurš otrajā savstarpējā cīņā dabūja traumu. Super darbs Herna izpildījumā."

Zeps ar Briedi sadarbojas jau astoņus gadus, sadarbībai sākoties 2010. gadā, kad Rīgā rīkotas boksa sacensības starp profesionāliem hokejistiem, lai noskaidrotu labāko ringā. Rīkotāji domājuši, kādu šovu sarīkot pirms fināla cīņas, līdz izdomājuši, ka varētu uztaisīt profesionālu boksa maču un uzrunājuši Latvijā tobrīd tikai ļoti šauram lokam zināmo Briedi. Tāpat Zeps sniedza ieskatu, kā veidojušās Maira attiecības ar medijiem un cik ilgs laiks bijis nepieciešams, lai bokseris saziņā atvērtos. Tomēr menedžeris norādīja – pat ja Briedis preses konferencēs kļūtu daudz atraktīvāks, nauda, kas tiek piedāvāta par cīņām, nemainītos.

Pirms pusfināla cīņas pret Usiku Latvijas bokseris bija devies uz treniņnometni Spānijā, un Zeps lēsa, ka tā izmaksājusi vairāk nekā visas iepriekšējās nometnes pirms titulcīņām kopā. "Domāju, ka tas bija tā vērts. Bija labi pamainīt vidi. Kāpēc vispār šāds variants parādījās – jo bija jāsagatavojas ziemā. Jāiegulda liels darbs, daudz skriešanas, un Latvijas sniegā ir grūti. Turklāt fiziskās formas virsotnē imunitāte krīt lejā," pauda Zeps.

Podkāsta laikā Zeps arī atklāja, ka Brieža komanda par Usika dalību Maskavā paredzētajā finālā bija pilnībā pārliecināta tikai pašā cīņas dienā. Pat klejojušas baumas, ka Usiks sagaidīs brīdi, kad Briedis iekāps ringā, un tad paziņos, ka finālā nepiedalīsies, tādā veidā izgāžot visu pasākumu. Tomēr ukrainis nolēmis neriskēt, jo līgumā par atteikšanos cīnīties paredzēts vairāku miljonu sods. Līgums visiem bokseriem bijis vienāds.

Pilns podkāsta "Ārpus kadra" ieraksts atrodams:

iTunes
SoundCloud
Sportacentrs.com
Seko, lai nepalaistu garām nākamās epizodes

1 2 45 komentāri

     [+] [-]

, 2018-07-31 16:02, pirms 6 gadiem
Kas tad Mairim ir ar to operāciju par kuru viņš runāja pirms cīņas? Viņš pat teica ka Latvijas boksa nākotne būs ārstu rokās.. tad tā trauma nav tik nopietna vai kas pa lietu?

     [+] [-]

, 2018-07-31 16:06, pirms 6 gadiem
Es par to pasu,gribas zinat ka ar traumu

     [+] [-]

, 2018-07-31 16:09, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kas tad Mairim ir ar to operāciju par kuru viņš runāja pirms cīņas? Viņš pat teica ka Latvijas boksa nākotne būs ārstu rokās.. tad tā trauma nav tik nopietna vai kas pa lietu?
Kleins tajā hat trick facebook video teica, ka Mairis pats pateikšot par to traumu. Bet izskatās, ka laikam tomēr neko neteiks. Vai arī tas mazliet tika uzpūsts. Kas to lai zin.
Principā redzot Usika pēdējo cīņu es nesaprotu kāpēc Mairis pēc viņa tā dzenās. Usiks bija vēl labāks nekā iepriekš.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-31 16:17, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Principā redzot Usika pēdējo cīņu es nesaprotu kāpēc Mairis pēc viņa tā dzenās. Usiks bija vēl labāks nekā iepriekš.
Tieši tā, Usiks uz Gasijeva fona izskatījās daudz labāks, toties Briedis uz Francūža fona izskatījās daudz sliktāks nekā iepriekš. Bet kā ir patiesībā nekas nav skaidrs. Un kas ar to mistisko traumu notiek!! Usiks tak jau pateica ka Briedim jaliek liela nauda galdā, lai būtu revanša cīņa un mēs zinām ka Briedim nav miljonu!!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-31 16:20, pirms 6 gadiem
Sliktākais no variantiem būs ja Usiks ar Beljū tomēr cīnīsies krūzeru svarā. Jostas nepaliks vakantas un būs grūti dabūt normālu pretinieku.

     [+] [-]

, 2018-07-31 16:23, pirms 6 gadiem
shumo rakstīja: Tieši tā, Usiks uz Gasijeva fona izskatījās daudz labāks, toties Briedis uz Francūža fona izskatījās daudz sliktāks nekā iepriekš. Bet kā ir patiesībā nekas nav skaidrs. Un kas ar to mistisko traumu notiek!! Usiks tak jau pateica ka Briedim jaliek liela nauda galdā, lai būtu revanša cīņa un mēs zinām ka Briedim nav miljonu!!
Es neskaitu Maira pēdējo cīņu. Nav vērts viņu pieminēt.
Ja ir iespējams, tad Mairim jāpieliek ātrumā. Tad šances pret Usiku pieaugtu.
Bet atkārtotai cīņai es neticu. Drīzāk viņš boksēs pret to pašu Belju. Un pie veiksmes tiks līdz Džošua.
Jā, un Muratam viss vēl priekšā. Ļoti jauns un tik tālu tika.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-31 16:24, pirms 6 gadiem
Painformeeshu Juus, mazinformeetos ljaudis.
Mairim ir probleemas ar degunu, pieljauju, ka to arii daudzi nezina. Bet domaajams, ka muusdienu mediciina aatri vien saremontees Mairiitim sniipi un aatri vien buus ringaa. Vins nevar neko gaidiit, vinam jau 33 gadi.
Reaali domaajot Usykam shajaa kategorijaa vairs av ko dariit, lai iet pelna lielos miljonus smagsvaros, bet, ja nu tomeer izdomaas palikt shajaa kategorijaa, tad Mairim loti reaalas iespeejas ciiniities pret Usyku, jo to paredz reglaments. Ja Usyks paliek shajaa kategorijaa, tad vinjsh nevar vnk taapat atteikties no obligaatajaam titulciinjas aizstaaveeshanaam, preteejaa gadiijumaa vinjam taas jostas atnjems pa vienai.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-31 16:28, pirms 6 gadiem
Skaidrs, ka Briedis neboksēs ar Usiku. Kamēr vīri sitās pa supersēriju un pelnīja grašus, tikmēr Beljū ar Heju taisīja cirku un pelnīja lielu naudu, tagad Beljū ir, ko likt galdā Usikam, protams, pats nopelnot kārtīgu kāpostu.
Slēpts komentārs: cobham
Slēpts komentārs: King of Pavians

  -1 [+] [-]

, 2018-07-31 16:50, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Domāju, ka Briedim būtu jāriskē un jāiet arī uz smagsvariem, vai arī jāmēģina Gasijevu pasaukt uz cīņu, vinnēt viņu (par to nav šaubu) un doties arī uz smagsvariem, jo pret Usiku nebūs vinne viņam diemžēl. Es domāju, ka Mairis varētu smagsvaros patiesībā izrubīt daudzus džekus
Kaut kādus pelavniekus jau varētu ganjau izrubīt Man jau liekas ,ka Briedim nav tā auguma priekš smagsvariem, salidzinot ar Usiku.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-31 17:11, pirms 6 gadiem
H3lp^ rakstīja: Kaut kādus pelavniekus jau varētu ganjau izrubīt Man jau liekas ,ka Briedim nav tā auguma priekš smagsvariem, salidzinot ar Usiku.
Briedim ir 1.86, Usikam 1.90m.
Un lūdzu nevajag te Gasijevu aizstāvēt, Briedis ir ļoti labs.
Smagsvaros Briedi būtu grūti izslēgt, jo viņš ir ātrs kājās un sitiens ļoti spēcīgs, praktiski Briedis ļoti līdzīgs Usikam, tikai niances atšķirās nedaudz.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-31 17:50, pirms 6 gadiem
Ar tiem augumu cm interesanti - Gasijevam uzraada 1.92 un Usikam 1.90, bet visur kopaa staavot Usiks izskataas garaaks. Gan face to face peec sveershanaas, gan ciinjaa, gan peec ciinjas apskavienos.

     [+] [-]

, 2018-07-31 17:50, pirms 6 gadiem
Es domāju ka nevajag būt naiviem, nu nav Mairis vairs Usika pretinieku sarakstā un tikai dēļ naudas!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-31 17:53, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Briedim ir 1.86, Usikam 1.90m.
Un lūdzu nevajag te Gasijevu aizstāvēt, Briedis ir ļoti labs.
Smagsvaros Briedi būtu grūti izslēgt, jo viņš ir ātrs kājās un sitiens ļoti spēcīgs, praktiski Briedis ļoti līdzīgs Usikam, tikai niances atšķirās nedaudz.
Ne Mairim ne Usikam nav tieši šī spēcīgā sitiena, nerunāsim par to ka labi trāpot Mairis var izslēgt jebkuru pretinieku kā to izdarīja ar Čaru.

Arī Usikam šo vājo sitienu uzskata par viņa vājāko vietu.

Un starp Mairi un Usiku ir liela atšķirība, Usiks pierādīja ka amatieru bokss ir dominējošs!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-31 18:00, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ne Mairim ne Usikam nav tieši šī spēcīgā sitiena, nerunāsim par to ka labi trāpot Mairis var izslēgt jebkuru pretinieku kā to izdarīja ar Čaru.

Arī Usikam šo vājo sitienu uzskata par viņa vājāko vietu.


Un starp Mairi un Usiku ir liela atšķirība, Usiks pierādīja ka amatieru bokss ir dominējošs!
Zin, ko Usiks pierādīja? Viņš vinnēja gan Mairi, gan Gasijevu ar biežo sitienu skaitu pa punktiem. Viņš boksē tikai uz punktiem, jo viņš līdzīgi kā Džošua ir olimpiskais bokseris, kuri boksē uz punktiem, jo Olimpiādē lai izcīnītu uzvaras ir jābūt ātrām un tur tā problēma. Usiku un Džošua var uzvarēt tikai ar KO, jo pretējā gadījumā viņi visus vinnēs pa punktiem.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-31 18:04, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Zin, ko Usiks pierādīja? Viņš vinnēja gan Mairi, gan Gasijevu ar biežo sitienu skaitu pa punktiem. Viņš boksē tikai uz punktiem, jo viņš līdzīgi kā Džošua ir olimpiskais bokseris, kuri boksē uz punktiem, jo Olimpiādē lai izcīnītu uzvaras ir jābūt ātrām un tur tā problēma. Usiku un Džošua var uzvarēt tikai ar KO, jo pretējā gadījumā viņi visus vinnēs pa punktiem.
Un kas traucēja piemēram Gasijevam viņu izslēgt? Tam bija 12 raundi, bet nekā!! Pat tuvu nebija tam!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-31 18:23, pirms 6 gadiem
ar Usiku - nereāli, cerams ilgi negaidīs, jo savādāk atkal paliks kāds nabags pretī un zaudēts laiks

  -3 [+] [-]

, 2018-07-31 19:03, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Zin, ko Usiks pierādīja? Viņš vinnēja gan Mairi, gan Gasijevu ar biežo sitienu skaitu pa punktiem. Viņš boksē tikai uz punktiem, jo viņš līdzīgi kā Džošua ir olimpiskais bokseris, kuri boksē uz punktiem, jo Olimpiādē lai izcīnītu uzvaras ir jābūt ātrām un tur tā problēma. Usiku un Džošua var uzvarēt tikai ar KO, jo pretējā gadījumā viņi visus vinnēs pa punktiem.
Pret Usiku ir jāboksē viņa paša stilā. Savādāk viņu uzvarēt nevar. Viņš visu laiku danco un danco, un tu tīri fiziski viņu nevari noķert ar savu monstruālo sitienu.
Ja atnāks kāds no malas un sāks džebot, tad Usiks kritīs.
Vēl jau var sanākt, ka Usiks smagsvaros paliktu mazliet lēnāks, bet iespējamība ir maza.

     [+] [-]

, 2018-07-31 19:34, pirms 6 gadiem
Kaut kādi te ārprāti notiek, kāds vēl Olimpiskā boksa stils? Pilnīgs bezsakars. Kas te ko nesaprot, tam nav nekāda sakara ar Olimpisko, ne Olimpisko boksu, tik vien, ka reiz ir piedalījies un uzvarējis Olimpiskajās spēlēs. Runāt var par pieredzi un tehniku, citādāku pieeju, tas būtu vairāk saprotams. Vai Usiks nekad nevienu nav nokautējis? Skaidrs, ka ir. Necenšas par katru cenu, bet, ja iespēja ir, tad izmanto. Un beidziet domāt(drīzāk sapņot) par to, ka Mairis vinnēs Usiku ar ātrumu vai kustīgumu. Paskatieties realitātei sejā, boksējot kā džentelmenis Mairis Usikam zaudēs 95%. Sevišķi droši to varu teikt pēc Usika pēdējās izrādes pret Gasijevu. Usiks ir pārāk ātrs, gudrs un tehnisks. Uzvarēt var tikai boksējot izteikti netīri un rupji. Redzot, cik precīzi un pacietīgi Usiks nostrādāja pret Gasijevu, var teikt, ka Usikam šobrīd īsti nav konkurences

  -1 [+] [-]

, 2018-07-31 19:36, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pret Usiku ir jāboksē viņa paša stilā. Savādāk viņu uzvarēt nevar. Viņš visu laiku danco un danco, un tu tīri fiziski viņu nevari noķert ar savu monstruālo sitienu.
Ja atnāks kāds no malas un sāks džebot, tad Usiks kritīs.
Vēl jau var sanākt, ka Usiks smagsvaros paliktu mazliet lēnāks, bet iespējamība ir maza.
Lēnāks varbūt nē, bet ticamākais zustu izturība un nevarētu vienā ritmā noboksēt 12 raundus. Zūd izturība zūd koncentrācija. Zūd koncentrācija - lielāka iespēja dabūt to nokautējošo situāciju, tāpēc Usikam pat būtu izdevīgi, ja Beljū nāks atpakaļ, jo nebūs svars jāceļ un Beljū cerību nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-31 20:12, pirms 6 gadiem
Gan jau atradīs kam uzšaut pa tauri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-07-31 21:14, pirms 6 gadiem
Nu nezinu nezinu par to traumu. Man jau liekas, ka Mairim sitiena spēks ir pazudis. Francūzim pat ja arī trāpija vińam neviena ziluma nebij. Te varētu būt kādas 3 mikrotraumas - deguns, jau priekš operētais elkonis un riba kuru notraumēja pret Huku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-31 21:26, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Nav spēcīga sitiena, bet izslēgt Charru var. Tu varbūt labāk neraksti.?
Pats Mairis pirms cīņas ar franci atzina, ka ir trauma, kas neļauj sist tik iznīcinoši kā pirms cīņas ar Huku. Un Čaru izslēdza labu laiku pirms Huka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-07-31 22:38, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Tak to Tu nesaki man, bet tam Sandim ar četriniekiem

Man jau viss skaidrs, pie tam gatavība bija pat zem 50%, ja jūs būtu redzējuši to traumu pirms cīņas, teiktu, ka Mairis ir traks
Un ko tu te atnāci, plātīties ka visu zini, bet neko neteiksi? Tad vai nu stāsti kā ir vai arī nedzen tuftu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-08-01 08:10, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Kādu vēl tuftu, labāk lai Mairis pats pasaka, un viņš to arī darīs, tad redzēsi kurš te tuftu dzen

No kādiem laukiem esi izlīdis, ka tāds murgs jādzen? Nav ko teikt- paklusē.
Taisnību jau saka, citādi izskaties pēc sākumskolnieka, kurš atnācis pacelt pačota punktus netā ar ''insider info'' par kuru neko neteiks.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-01 09:26, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Briedim ir 1.86, Usikam 1.90m.
Un lūdzu nevajag te Gasijevu aizstāvēt, Briedis ir ļoti labs.
Smagsvaros Briedi būtu grūti izslēgt, jo viņš ir ātrs kājās un sitiens ļoti spēcīgs, praktiski Briedis ļoti līdzīgs Usikam, tikai niances atšķirās nedaudz.
nekada lidziba vinam nav ar Usiku, tiesi Usks,ir visatrakais kustibas, ar kajam utt, Briedim sitiens stipraks,kur lidziba???

     [+] [-]

, 2018-08-01 10:25, pirms 6 gadiem
uš uš
1 2 45 komentāri