Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ramiress raksta Meksikas boksa vēsturi un sagādā pirmo zaudējumu Gulamirjanam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ramiress raksta Meksikas boksa vēsturi un sagādā pirmo zaudējumu Gulamirjanam
Gilberto Ramiress. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz svētdienu par WBA jostas ipašnieku krūzeros kļuva meksikānis Gilberto Ramiress, kurš pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma sagādāja pirmo karjeras zaudējumu Arsenam Gulamirjanam. Ramiress kļuvis par pirmo bokseri no Meksikas, kurš iegūst kādu no čempionu jostām šajā svara kategorijā.

Naktī uz svētdienu meksikānis Gilberto Ramiress kļuva par pirmo bokseri no Meksikas, kurš uzvarējis kādā no čempionu jostām tā saucamajā krūzeru divīzijā. Tajā viņš par WBA titulu pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pārspēja Arsenu Gulamirjanu.

Visi tiesneši vienbalsīgi atzina Ramiresu par šīs cīņas uzvarētāju, novērtējot cīņu ar rezultātu 118-111. Ramiress izcīnīja karjeras 46. uzvaru, no kurām 30 izcīnītas ar nokautu palīdzību. Savas karjeras laikā viņam tikai viens zaudējums. Tas piedzīvots 2022. gada 5. novembrī pret Dmitriju Bivolu.

Gulamirjanam šis kļuva par pirmo zaudējumu karjerā. Līdz šim viņš visās 27 cīņās bija uzvarējis, turklāt WBA josta krūzeru divīzijā viņam piederēja kopš 2018. gada marta. Līdz pat šī gada marta beigām viņš to bija veiksmīgi spējis aizstāvēt trīs reizes, uzvarot Keinu Votsu, Konstantīnu Bejenaru un Alekseju Jegorovu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/

     [+] [-]

, 2024-03-31 13:14, pirms mēneša
"pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pārspēja Arsenu Gulamirjanu"

Tik tālu skaidrs, bet vai tas ir viss, ko var uzrakstīt par šo cīņu? Tomēr pasaules pirmais numurs cīnās, jeb tas nekas

Gulamirjans "Kopš 2018. gada marta līdz pat šī gada marta beigām bija veiksmīgi spējis aizstāvēt trīs reizes" Te nav pieminēts Flanagans, pret kuru arī šis pats tituls tika aizstāvēts. Tātad četras reizes. Arī Beženeiru, nevis "bejenaru"

Vēl šo sauso info varētu papildināt ar to, ka 4 cīņas sešos gados izskatās diezgan pamaz, kā arī nav uzrakstīts kur viņš to jostu vispār dabūja- tātad tajā pašā 2018. gada 24. martā ar TKO 11. raundā pieveica Beļģijā dzīvojošo un Kotdivuārā dzimušo Rijadu Meri.

Vēl jau gan raksta Džilberto Ramiress, bet tas jau laikam būs par daudz prasīts )))

     [+] [-]

, 2024-04-01 20:34, pirms 4 nedēļām
Nez kad ta par Bolotņiku uzrakstīs