Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

IBF un WBC čempions Beterbijevs saslimis ar Covid-19, titulcīņu nākas pārcelt

Rolands Eliņš

IBF un WBC čempions Beterbijevs saslimis ar Covid-19, titulcīņu nākas pārcelt
Arturs Beterbijevs. Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

30. janvārī Maskavā plānotā boksa cīņa starp Arturu Beterbijevu, IBF un WBC pasaules čempionu pussmagajā svarā, un Adamu Deinsu tikusi pārcelta uz nenoteiktu laiku, jo Beterbijevs saslimis ar Covid-19.

Arturam Beterbijevam šī bija paredzēta kā pirmā titulu aizstāvēšanas cīņa kopš 2019. gada izskaņas, kad viņš apvienoja IBF un WBC titulus, pārspējot ukraiņu bokseri Oleksandru Gvozdiku. Beterbijevam tā arī būtu bijusi pirmā profesionālā cīņa Krievijas teritorijā.

Šodien viens no pasaules spēcīgākajiem bokseriem pavēstīja, ka ir saslimis ar Covid-19 un attiecīgi cīņu nāksies pārcelt uz nenoteiktu laiku. Informāciju apstiprināja arī viņa promouteri, norādot, ka tiek strādāts pie variantiem, kad aizvadīt cīņu.

"Es centīšos atgūties, cik drīz vien iespējams, un drīz atsākt treniņus. Pateicos saviem līdzjutējiem par sapratni un atbalstu," rakstīja Beterbijevs.

Līdz viņa cīņai palikušas četras nedēļas, un teorētiski viņam pietiktu laika atveseļoties, taču reizē arī skaidrs, ka Covid-19 infekcija viņam liegtu pilnvērtīgi sagatavoties 30. janvāra cīņai.

Beterbijeva karjerā šis ir kārtējais šķērslis, un situācija ir tāda, ka kopš 2017. gada novembra viņš aizvadījis tikai trīs cīņas. Patraucējuši savainojumi, pandēmija un ieilgušās pārrunas ar proumouteriem.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/beterbi...