Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dortikoss: "Nav šaubu, ka Supersērijas fināls būs Dortikoss pret Briedi"

Rolands Eliņš

Dortikoss: "Nav šaubu, ka Supersērijas fināls būs Dortikoss pret Briedi"
Juniers Dortikoss. Foto: World Boxing Super Series

Kubas bokseris Juniers Dortikoss 15. jūnijā Rīgā aizvadīs Supersērijas pusfinālu pret amerikāni Endrjū Tabiti, un turnīra organizatoru sagatavotajā intervijā Dortikoss atklāj, ka viņš vēlas izsist Tabiti ārā no ringa, kā arī droši paredz gan savu, gan Maira Brieža iekļūšanu finālā.

„Treniņu process bijis lielisks, esmu trenējies tā, kā vēl nekad,” intervijā teica Juniers Dortikoss, kurš piedalījās arī pirmajā Supersērijas sezonā, arī toreiz izstājoties pusfinālā. Tas ir viņa pagaidām vienīgais zaudējums karjeras 24 cīņās, no kurām 21 pabeigta ar nokautu.

„Pirms gada pusfinālā es guvu svarīgu pieredzi, un esmu daudz no tās mācījies,” turpināja Dortikoss. „Murats Gasijevs, mans iepriekšējais pretinieks pusfinālā, bija pavisam citāds bokseris nekā Tabiti. Iepriekš gūtā pieredze man noteikti tagad palīdzēs.”

„Ko es domāju par Tabiti? Cienu jebkuru vīru, kurš kāpj ringā, taču Tabiti stāv manā ceļā uz finālu, tāpēc es viņu pieveikšu par katru cenu,” norādīja Dortikoss, kurš tika aicināts publiski nodot savam pretiniekam ziņu. „Tabiti, gatavojies, jo tev pretim stāsies īsta uguns!”

Dortikosam tika vaicāts, ko līdzjutēji Rīgā no viņa sagaidīs, un Dortikoss apsolīja boksa šovu: „Es cīnos par balvām un tituliem un es parūpēšos, lai līdzjutēji no cīņas saņem to, par ko samaksāja. Kad „KO Doktors” kāpj ringā, tad tur nav redzams nekas cits kā vien uguņošana. Es nenāku šeit, lai bēgtu malā, es nāku, lai cīnītos.”

Par savu sapņu scenāriju cīņā pret Tabiti Dortikoss nosauca to, ka viņš ar nokautu izsistu Tabiti ārā no ringa, tāpat kubietim bija droša prognoze par Supersērijas finālu: „Supersērijas otrajā sezonā finālā būs cīņā Dortikoss-Briedis, nav nekādu šaubu par to.”

Mairis Briedis savu pusfināla cīņu aizvadīs uzreiz pēc Tabiti un Dortikosa cīņas, sacenšoties ar poļu bokseri Kšištofu Glovacki.

Skaties WBSS pusfinālu cīņas HD tiešraidē bez reklāmām - tvplaypremium.lv!

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

  -1 [+] [-]

, 2019-05-29 20:38, pirms 5 gadiem
Ja Briedis pat nevarēja uzvarēt kaut kādu armēni (vai kas viņš bija), par Glovacki nebūtu tik drošs.

     [+] [-]

, 2019-05-29 21:06, pirms 5 gadiem
Vēl viens no mēness nokritis. Par traumām un operāciju neko neesi dzirdējis?

     [+] [-]

, 2019-05-29 21:44, pirms 5 gadiem
Glovackis arī ir ar savām traumām. Visādi te var sanākt, tas ir boks

  +3 [+] [-]

, 2019-05-30 04:16, pirms 5 gadiem
Briedim ir bijis laiks saārstēties,ceru ka izdevās. Un ceru,ka atgriezīsies vecais Briedis,tas kurš cīnījās asi un gudri,bija ar labu sitienu

     [+] [-]

, 2019-05-30 10:38, pirms 5 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Briedim ir bijis laiks saārstēties,ceru ka izdevās. Un ceru,ka atgriezīsies vecais Briedis,tas kurš cīnījās asi un gudri,bija ar labu sitienu
Gribētu redzēt tādu Briedi kas iedod kārtīgu štepseli kā pret Čaru, un taisa kombenes kā abu policistu cīņā Rīgā, kad nāca pretī Nigērijas policis