Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas mākslinieks uzsācis sadarbību ar Usiku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas mākslinieks uzsācis sadarbību ar Usiku
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Polijas pilsētā Vroclavā nokautēja britu Danielu Dubuā. Tā bija viņa pirmā cīņa kopš 2022. gada augusta, kad Usiks uzvarēja Entoniju Džošua. Latvijas mākslinieks Vladislavs Lakše ir slavens ar saviem panākumiem sadarbībā populāriem basketbolistiem un starptautiska līmeņa cīkstoņiem. Brīvdienās Lakše savos soctīklos ir prezentējis svaigu darbu ar nosaukumu “God’s Warrior” (“Dieva Karavīrs”).

“Mēs jau sen kontaktējamies ar Oleksandru. Uz boksa skatuves viņš vienmēr atšķiras ar savu raksturu un reliģiozitāti. “Dieva Karavīrs” — tas ir cilvēks, kurš sit un uzvar, jo ticība kontrolē viņa garu. Zīmējumā es attēloju arī erceņģeli Gabriēlu, kurš ir “spēka enģelis” un dod enerģiju uzvarai,” stāstīja Lakše.

Šobrīd Vladislavs strādā kopā ar bokseri pie jauniem projektiem. Lakše savas daiļrades laikā ir paspējis pastrādāt ar tādiem uzņēmumiem kā “Nike”, “Converse”, “Puma”, “Adidas” un daudziem citiem populāriem zīmoliem, kā arī sadarbojas ar vadošām NBA komandām galvenā dizainera lomā.