Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boksere Boķe sasniedz Eiropas junioru čempionāta pusfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Boksere Boķe sasniedz Eiropas junioru čempionāta pusfinālu
Treneris Iļja Žilinskis (no kreisās), bokseri Edgars Kundičs, Nikolina Boķe, Matvejs Prokudins un federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs Eiropas junioru čempionātā. Foto: boxer.lv

Latvijas jaunā boksere Nikolina Boķe otrdien droši sasniedza Eiropas junioru (U17) čempionāta pusfinālu, garantējot vismaz sacensību bronzas medaļu.

Meiteņu sacensībās svara kategorijā līdz 54 kilogramiem Boķei bija veiksmīga izloze un viņa automātiski iekļuva ceturtdaļfinālā, bet cīņā par vietu pusfinālā jaunā Latvijas boksere pēc punktiem ar 5-0 pieveica Zviedrijas pārstāvi Zēru Milli. Trīs no tiesnešiem Boķei deva uzvaru ar rezultātu 30:27, bet divi ar 29:28.

Pusfinālā Boķe ceturtdien tiksies ar Polijas bokseri Nikolu Primačenko.

Kā vēstīts, otrdienas rīta sesijā puišu turnīrā ceturtdaļfināla svara kategorijā līdz 54 kilogramiem strīdīgā cīņā zaudējumu piedzīvoja Latvijas sportists Matvejs Prokudins, kurš pēc punktiem ar 2-3 piekāpās Adrianam Florinam Predam. Kā no Rumānijas ziņo Latvijas komandas treneris Iļja Žilinskis, Prokudins bija pelnījis uzvaru, bet tiesneši panākumu izlēma atdot vietējam sportistam.

Pirms tam sestdien pirmajā kārtā Latvijas bokseris ar 5-0 uzvarēja arī slovāku Samuelu Horvatu, bet dienu vēlāk tikpat droši pārspēja arī Davidu Galacu no Horvātijas.

Trešais Latvijas pārstāvis Edgars Kundičs svara kategorijā līdz 52 kilogramiem jau pirmās kārtas duelī sestdien ar 0-5 piekāpās baltkrievam Uladzislavam Valasjukam.

     [+] [-]

, 2019-05-30 01:05, pirms 5 gadiem
Ar Latvijas karogu - skaisti. Lai visiem labi panākumi!