Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Pie šāda līdzjutēju atbalsta vēl pāris cīņas var aizvadīt Latvijā"

Jānis Pārums

Briedis: "Pie šāda līdzjutēju atbalsta vēl pāris cīņas var aizvadīt Latvijā"
Mairis Briedis
Foto: Aigars Prūsis

Jaunais IBA čempions pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem) Mairis Briedis pirmdien sarunā ar LTV7 "Sporta Studijas" žurnālistiem pastāstīja par piektdien aizvadīto titulcīņu un atklāja aptuvenos nākotnes plānus.

"Vladimirs Kļičko mani apsveica caur savu šefpavāru, kurš nodeva sveicienus man no Vladimira. Protams, man tas bija pagodinājums, " sacīja Briedis, kurš daudzas reizes ir bijis brāļu Kļičko sparinga partneris.

Komentējot Šudas atteikšanos turpināt cīņu, Briedis sacīja: "Nedomāju, ka ir tāda nauda, kuras dēļ varētu atdot savu veselību, redzi. Cimdi, ar kuriem cīnījāmies bija ļoti cieti un arī man pēc cīņas bija dīvaina migliņa, lai gan es īsti neizlaidu sitienus. Pēc tiem sitieniem, kurus izlaida Šuda pieļauju, ka varēja veidoties kādas problēmas ar redzi."

Runājot par pirmā smagā svara čempioniem prestižajās kategorijās (IBF – Joans Pablo Ernandess, WBO – Marko Huks, WBA – Deniss Ļebedevs, WBC – Kšištofs Vlodarčiks – aut.), Briedis atklāja: "Ar diviem no viņiem – Ernandesu un Huku - esmu sparingojis. Ar viņiem visiem būtu grūti, jo tieši tāpēc viņi ir čempioni. Kuru no viņiem man būtu vislielākais adrenalīns satikt ringā? Visus četrus. Vienlaicīgi (smejas)."

"Pie šāda atbalsta pieredzi vēl kādu pusgadu varētu pakrāt Latvijā, aizvadīt pāris cīņas," par nākotnes plāniem sacīja Briedis. "Kas attiecas uz karjeras kāpnēm, tad tas nav atkarīgs no manis. Es varu gribēt daudz ko. Paši promouteri, kas nodarbojas ar cīņu organizēšanu, lietas zina labāk, jo šajā jomā ir daudzus gadus. Pagaidām viņi saka, ka man vajag pieredzi 12 raundu cīņās. Man vajag noboksēt pilnus 12 raundus ar spēcīgu, ātru, izturīgu bokseri. Protams, varēju arī tagad iziet nesagatavojies, tad cīņa būtu līdzīga, taču man tas nav vajadzīgs – gribu būt par sevi pārliecināts, labāk gatavojos desmit reizes vairāk treniņos, lai vieglāk ir cīņā."

Mairis Briedis LTV7 "Sporta Studijā"

Izmantotie resursi:
LTV.LV / Sākumlapa / "Sporta Studija"

 +10 [+] [-]

, 2013-11-26 12:07, pirms 10 gadiem
Nu kur vel ladzigaaks cilveks var but. Paldies liels, ka publicejat interviju! Visu to labako Briedim, un tie lielie Cempioni nemaz arii nav tik stipri kaa liekas, tik pacietibu!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-26 12:23, pirms 10 gadiem
Vladimirs Kļičko mani apsveica caur savu šefpavāru, kurš nodeva sveicienus man no Vladimira. - Vai kopā ar sveicieniem bija arī kāda tortīte?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-26 12:58, pirms 10 gadiem
Novēlu (ar laiku, protams) arī Mairim savu šefpavāru! Kurš jubilejās varētu sveikt vecos Muhamedus, Teofilus un kādu jaunāku Maiklu arīdzan!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-26 17:18, pirms 10 gadiem
lepojos ar Mairi