Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Nākamais mērķis būs cīņa par vienu no prestižajām jostām"

Jānis Pārums

Briedis: "Nākamais mērķis būs cīņa par vienu no prestižajām jostām"
Mairis Briedis kopā ar treneri Sandi Kleinu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Rīgā notika preses konference par godu 22.novembrī Liepājā gaidāmajai pirmā smagā svara (līdz 90.7kg) boksera Maira Brieža (10-0, 8KO) cīņai par šobrīd vakanto Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) titulu pret čehu Ļubošu Sudu (30-7-1, 22KO).

"Nopietna gatavošanās sākas tikai tagad, uzsākam sparingus. Esmu priecīgs, ka pasākums pārmaiņus pēc notiks ārpus Rīgas," norādīja Mairis Briedis. "Esmu pārliecināts, ka cīņai sagatavošos pietiekami labi. Sākām ar četru raundu cīņām, kam sekoja seši un astoņu raundu cīņas, tagad esam nonākuši līdz 12 raundu titulcīņai."

"Man būs četri sparinga partneri, viens no tiem – mans pēdējais pretinieks Džeremijs Vanā no Francijas. Mans novembra cīņas pretinieks Ļubošs Suda ir fiziski spēcīgs bokseris. [Pēc cīņas pret Sudu] mans nākamais mērķis būs cīņa par vienu no četrām prestižajām [IBF, WBO, WBA, WBC] jostām," ambīcijas neslēpa latviešu bokseris.

Maira Brieža fiziskās sagatavotības treneris Sandis Kleins norādīja, ka sparinga partneri Briedim piemeklēti tādi, kas ir pēc stila līdzīgi nākamajam pretiniekam Sudam. "Gatavojamies 12 raundu cīņai un paredzam, ka cīņa ātrāk par 12 raundiem nebeigsies," norādīja treneris.

Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks neslēpa gandarījumu, ka cīņa notiks tieši viņa vadītajā pilsētā: "Liepājā bokss nav nekas jauns, jau septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados mūsu pilsētā bijuši vairāki pazīstami bokseri. Esam lepni šādu pasākumu uzņemt Liepājā. Vairākkārt esam organizējuši Eiropas čempionātos basketbolā, Eiropas čempionātu rallijā, vindsērfingā... Uzskatu, ka Liepājas pilsēta šādam pasākumam ir gatava. Izmitināšana problēmas neradīs, jo mums ir pietiekami daudz triju, četru un piecu zvaigžņu viesnīcu."

Jāpiebilst, ka no šodienas pārdošanā "Biļešu serviss" kasēs un internetā arī biļetes uz pasākumu, kas maksās no pieciem līdz 15 latiem. Tāpat ir arī iespējas rezervēt galdiņus (četrām personām), kuru cena būs 150 lati. Plašāka informācija pieejama šeit: Bigger's Better un Maira Brieža titulcīņa... Maira Brieža un Ļuboša Sudas cīņa par vakanto IBA titulu pirmajā smagajā svarā notiks 22.novembrī ap plkst. 23:30, pirms tam tiks aizvadīts kārtējais boksa komercturnīra "Bigger's Better" posms, kurā Latviju pārstāvēs Konstantīns Gluhovs.

  +5 [+] [-]

, 2013-10-16 13:31, pirms 11 gadiem
Briedis pretinieku noguldīs uz dēļiem līdz 5.raundam

  +5 [+] [-]

, 2013-10-16 13:52, pirms 11 gadiem
gggg rakstīja: Briedis pretinieku noguldīs uz dēļiem līdz 5.raundam
Čehu - jā Čeham jau laiks uz pensiju,vot izdomāja jostu Briedim uzdāvināt,kaut gan arī nav teikts... Nepārprotiet mani,es esmu tikai priecīgs par Maira panākumiem. Bet māc šaubas,pa lielam pāris spēcīgi pretinieki viņam ir bijuši un ar tiem pašiem nav gājis viegli... Jebkurā gadījumā,vēlu Mairim veiksmi.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-16 14:09, pirms 11 gadiem
Nu šitā cīņa par jostu tomēr līmējās kopā ar Bigger's Better turnīru un Maira sadarbību ar šī turnīra rīkotājiem, kas, protams, ir ieguvums mums skatītājiem, jo varēsim tiešraidē vērot cīņu eurosport kanālā. Domājot par citām čempionu jostām, gan būs liela nozīme promoteriem un to vai kāds grībēs ar Briedi cīnīties!

     [+] [-]

, 2013-10-16 14:11, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Čehu - jā Čeham jau laiks uz pensiju,vot izdomāja jostu Briedim uzdāvināt,kaut gan arī nav teikts... Nepārprotiet mani,es esmu tikai priecīgs par Maira panākumiem. Bet māc šaubas,pa lielam pāris spēcīgi pretinieki viņam ir bijuši un ar tiem pašiem nav gājis viegli... Jebkurā gadījumā,vēlu Mairim veiksmi.
Ja paskatās boxrec,tad stipru pretinieku nav bijis.Cerēsim.ka Mairis sāks močīt no pirmā 20-nieka.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-16 14:15, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Čehu - jā Čeham jau laiks uz pensiju,vot izdomāja jostu Briedim uzdāvināt,kaut gan arī nav teikts... Nepārprotiet mani,es esmu tikai priecīgs par Maira panākumiem. Bet māc šaubas,pa lielam pāris spēcīgi pretinieki viņam ir bijuši un ar tiem pašiem nav gājis viegli... Jebkurā gadījumā,vēlu Mairim veiksmi.
Nepārzinu tik ļoti sīki boksa vēsturi, bet līdzīgi kā tenisā - neviens tā uzreiz neļauj pret Nadalu vai Federeru spēlēt...! Jākāpj pa trepītēm un tieši to Briedis patreiz dara - pie reizes krāj pārliecību un pieredzi, jo ja uzreiz cīnītos pret top5, atrastos, kas teiktu ka Briedim trūkst pieredzes vai tmldz... Manuprāt viss ir kārtībā un novēlu panākumus gan pret čehu gan jostas izcīnīšanā!!!

     [+] [-]

, 2013-10-16 14:27, pirms 11 gadiem
henrijz rakstīja: Nepārzinu tik ļoti sīki boksa vēsturi, bet līdzīgi kā tenisā - neviens tā uzreiz neļauj pret Nadalu vai Federeru spēlēt...! Jākāpj pa trepītēm un tieši to Briedis patreiz dara - pie reizes krāj pārliecību un pieredzi, jo ja uzreiz cīnītos pret top5, atrastos, kas teiktu ka Briedim trūkst pieredzes vai tmldz... Manuprāt viss ir kārtībā un novēlu panākumus gan pret čehu gan jostas izcīnīšanā!!!
Savā laikā Arslans(tagad15nr) Briedim piedāvāja ciņu,no kuras Mairis atteicās.
Tagad par jostu cīnīsies Nr32 pretNr 49

     [+] [-]

, 2013-10-16 15:02, pirms 11 gadiem
naninoi rakstīja: Savā laikā Arslans(tagad15nr) Briedim piedāvāja ciņu,no kuras Mairis atteicās.
Tagad par jostu cīnīsies Nr32 pretNr 49
Nu nezinu - labāk lai uzvar nekā žāģis - tādam Kļičko arī gan jau ir liela daļa tādu par kuriem varētu teikt to pašu...
Tas ka nr32 un nr49 noskaidro savā starpā jostas īpašnieku gan tā mazliet jocīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-16 15:51, pirms 11 gadiem
Ļoti strauji grib - riskanti - jo es tomēr teiktu, ka Briedis ir ar nelielu pieredzi boksā - skatoties top večus, tomēr liekas, ka vairums līdz tiuliem nonākuši pamazām un krājot pieredzi un reputāciju, 20-30 cīņas.

Mazāk šaubu tīri par Brieža meistarību, vairāk par viņa menedžeriem un treneriem.

Jo pēc pirmā zaudējumu būs grūti vēlreiz tikt līdz nopietnai cīņai ..

     [+] [-]

, 2013-10-16 16:18, pirms 11 gadiem
kamēr cīņas LV par punktiem var nesatraukties, bet kad būs uzsities līdz kādai no prestižajām jostām titulcīņā nepietiks ar labu boksēšanu, vajadzēs nokautēt pretiniekus. un cerēt , ka sauerlands noslēgs līgumu . vai amīši paņems nākamo great white hope

     [+] [-]

, 2013-10-16 21:32, pirms 11 gadiem
Seska cīņa.
p.s. visu cieņu abiem bokseriem.

     [+] [-]

, 2013-10-16 22:13, pirms 11 gadiem
Pomoemu glavnaya zvezda tam Gluhov

  +1 [+] [-]

, 2013-10-16 22:22, pirms 11 gadiem
oleg79 rakstīja: Pomoemu glavnaya zvezda tam Gluhov
Manuprāt, visiem ir da feņi, kas ir tavuprāt

     [+] [-]

, 2013-10-16 22:38, pirms 11 gadiem
IBO nav prestiža josla? :/

     [+] [-]

, 2013-10-16 23:53, pirms 11 gadiem
Bezseja rakstīja: IBO nav prestiža josla? :/
Nē, nav

     [+] [-]

, 2013-10-17 13:17, pirms 11 gadiem
mani mazliet uztrauc tas, ka Briedis jau runā par nākamo cīņu tā, it kā uzvara aiz muguras. Ceru ka viss būs štokos un pretinieks ir novērtēts atblstoši....

     [+] [-]

, 2013-10-22 20:08, pirms 11 gadiem
Vanā bija stiprs, un Mairim bija, ko pasvīst, taču, kā viņš pēc tam sacīja intervijā, tad cīņas vidū, turklāt lielāko tās daļu Mairis juta sāpes vēderā vai pakrūtē, vai kur, tāpēc bija grūti boksēt. Neredzu iemeslu viņam neticēt, tā teikt, nav tak no pļūtītāju Heja un Čisoras šlakas.