Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijai zelts un bronza Eiropas skolēnu čempionātā

Rolands Eliņš

Latvijai zelts un bronza Eiropas skolēnu čempionātā
Foto: Latvijas Boksa federācija

Eiropas čempionātā skolēniem, kas notika Slovēnijas pilsētā Mariborā no 15.-26. augustam, Latvijai zelts un bronza, informē Latvijas Boksa federācija.

Sacensībās piedalījās 380 bokseri no 32 valstīm. 1 (pirmo) vietu un zelta medaļu ieguva Grāfs Putraševičs (46kg), Jūrmala, “J.Roviča” boksa klubs, treneris Jānis Naumovs. Grāfs aizvadīja 4 cīņas, pēc punktiem pieveicot Grigorov Slavcho no Bulgārijas, otro cīņu uzvarēja, pateicoties izteiktam pārsvaram 1. raundā - ar 2 nokdauniem pret Samardzic Petar no Serbijas, trešo cīņu pēc punktiem - pret Vastag Bela Erk no Ungārijas. Finālcīņā Grāfam pretī stājās pieredzējušais, tehniskais Skotijas bokseris Iobal Zan. Cīņa bija līdzvērtīga, abi pretinieki bija zelta medaļas cienīgi.

Bronzas medaļu ieguva Timurs Gulbis (60kg) RBJSS “Rīdzene” Rīga, uzvarot Moldovas bokseri Goian Sergi. Timurs parādīja raksturu, atdeva visus spēkus cīņai. Čempionāta ārsts nelaida viņu uz nākamo cīņu.

Piektās vietas ieņēma: Kurts Jevgrafovs (50kg) RBJSS “Rīdzene” Rīga pirmajā cīņā uzvarēja Nagi Komel no Ungārijas, zaudēja Timoscov Andrei no Moldovas.

Daniels Caune (70kg) Jēkabpils uzvarēja Golias Tomas IBAC, zaudēja SAS Sandor Daniel no Ungārijas.
Tāpat līdzvērtīgā un strīdīgā cīņā pie medaļas neizdevās tikt pagājušā gada Eiropas čempionāta dalībniekam Aleksam Blaževicam (40kg) RBJSS “Rīdzene” Rīga, Aleksam zaudējot bokserim no Slovākijas Martinik Marcus.

Latvija pērn izcīnīja 6 medaļas Eiropas čempionātā.

Latvijas Boksa federācijas prezidents Nils Žuravļovs un ģenerālsekretārs Genadijs Glazkovs apsveica komandu ar veiksmīgo sniegumu, pateicās treneriem, kuri pavadīja un strādāja ar komandu Eiropas čempionāta laikā:Jānis Naumovs, Aleksandrs Sotniks,Sergejs Ščeglovs.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Boksa federācija

     [+] [-]

, 2023-08-26 22:13, pirms 8 mēnešiem
Malači jaunatne! Būtu kāds video kur apskatīt ja ne visus, tad vismaz zelta medaļnieku, būtu pavisam labi!