Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arums: "Neviens nav spējīgs uzvarēt Lomačenko"

Jānis Pārums

Arums: "Neviens nav spējīgs uzvarēt Lomačenko"
Vasīlijs Lomačenko un Bobs Arums
Foto: Chris Farina / Top Rank

WBO pasaules čempiona boksā svara kategorijā līdz 59.0 kilogramiem Vasīlija Lomačenko (8-1, 6KO) promouters Bobs Arums izteicies par boksera gaidāmo cīņu pret Migelu Mariagu (25-2, 21KO), kā arī to, kāpēc nerealizējās revanša cīņa ar Orlando Salido.

"Mariaga nodrošinās Vasīlijam labu cīņu. Viņš ne no viena nebaidās un līdzjutējiem šī cīņa patiks. Taču neviens nav spējīgs uzvarēt Lomačenko," sacīja Arums.

"Kad attiecas uz pārrunām ar Salido par revanša cīņu, tad sākumā bija grūtības ar honorāru, bet, kad akceptējām viņa vēlamo summu, viņš paziņoja, ka guvis savainojumu un pieņēmies svarā," atklāja promouters. "Rezultātā tika paziņots, ka viņš nevarēs to laicīgi nomest. Pateicu viņam, ka cīņu viņš nedabūs, jo datumu es vairs nevaru mainīt."

Lomačenko un Mariaga cīnīsies 5. augustā Losandželosā un cīņa tiks translēta kanālā ESPN. Mariagam tā būs debija konkrētajā svara kategorijā, jo līdz tam viņš cīnījies svarā līdz 57.2 kilogramiem, kur divreiz cīnījās par titulu, taču abos gadījumos zaudēja.

Par visu laiku labāko amatieru bokseri uzskatītais Lomačenko vienīgo zaudējumu profesionālajā ringā piedzīvoja savā otrajā cīņā, kad 2014.gadā cīņā par WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem pēc punktiem piekāpās pieredzējušajam meksikānim Orlando Salido. Nākamajā cīņā gan ukrainis tika pie titula, atkārtojot taizemieša Sensaka Muangsurina (14-6, 11KO) iespēto, kurš 1975.gadā arī vien trešajā cīņā tika pie kādas no prestižajām pasaules čempiona jostām (WBC). Par Lomačenko un Salido revanša cīņu runāts vairākkārt, taču līdz šim pārrunas bokseru pārstāvju starpā rezultātu nav devušas.

     [+] [-]

, 2017-07-29 22:32, pirms 7 gadiem
nav iespejams uzvaret
Vasīlija Lomačenko (8-1, 6KO)
kads jau uzvarejis